Najnovije vesti
Vesti Hronika
Ana Nikolić i Rasta se oglasili povodom PUCNJAVE NA ZVEZDARI u kojoj je ranjen NJIHOV KUM

Ana Nikolić i Rasta se oglasili povodom PUCNJAVE NA ZVEZDARI u kojoj je ranjen NJIHOV KUM

Pevačica Ana Nikolić i njen suprug Stefan Đurić Rasta oglasili su se povodom vesti da je njihov venčani kum upucan sinoć na Zvezdari.

Rastin kum Foto: screenshot
Rastin kum

- Ni Ana ni Rasta sa dotičnim gospodinom nemaju nikakav kontakt, tako da je izlišno bilo kakvo povezivanje i komentarisanje - poručili su u zajedničkoj izjavi pevačica i reper.

Muškarac Andrea A. (31) i Aleksandra G. (30) ranjeni su oko 22.40 sinoć u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari ispred restorana čiji su zakupci. Kako smo već pisali, ranjeni mladić je venčani kum pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste.

On je bio lični vozač i obezbeđenje ovog para.

Drama se odigrala ispred restorana "Početak" dok su Aleksandra G. i Andrea A. razgovarali sa gostima njihovog restorana.

Naime, Andrea je od nedavno zakupac restorana u kom se odigrala drama. Restoran se sada iznajmljuje za razne proslave, što je i sinoć bio slučaj. Nakon što su gosti koji su iznajmili restoran za proslavu rođendana završili svoje slavlje, Andrea i Aleksandra su došli da zaključaju lokal. Dok su stajali sa gostima koji su pravili proslavu i pričali iz automobila je nepoznata osoba zapucala na njih.

Devojka je pogođena u stopalo, a muškarac u levu butinu.