TRUDNA MAJKA JE SKOČILA U BAZEN DA SPASI DEVOJČICU (2), ALI BILO JE PREKASNO! Detalji jezive tragedije u kojoj je ćerka slavnog skijaša izgubila život!
Foto: EPA/JOHN G. MABANGLO

UDAVILA SE U BAZENU

TRUDNA MAJKA JE SKOČILA U BAZEN DA SPASI DEVOJČICU (2), ALI BILO JE PREKASNO! Detalji jezive tragedije u kojoj je ćerka slavnog skijaša izgubila život!

Ostali sportovi -

Slavni američki skijaš Bodi Miler doživeo je veliku porodičnu tragediju kada se

njegova dvogodišnja ćerka Emelin Grier se utopila u bazenu, a sada su se pojavili i detalje jezive scene.

Malena Emelin je upala u bazen u dvorištu, a kad je izvučena iz vode, nažalost, bilo je prekasno. Oživljavanje nije uspelo, preneli su američki mediji.

"Slomljeni smo. Naša draga Emi je juče izgubila život. Ni u snu se nismo nadali da ćemo osetiti ovakav bol. Njena ljubav i duh nikada neće biti zaboravljeni", napisao je slavni sportista na Instagramu.

Međutim, ono zbog čega su se mnogi naježili jesu detalji ove strašne tragedije.

Malena Emelin je sa majkom Morgan Bek otišla na zabavu kod prijatelja. Nakon što je nekoliko minuta nije videla, Morgan je krenula da je traži. Čim je videla da je u bazenu, iako je trudna, odmah je skočila i izvadila devojčicu iz vode.

Nekoliko ljudi je pokušalo da joj pomogne. U pozivu hitnoj pomoći čuli su se pokušaji reanimacije. Jedna osoba je rekla da je dete bilo pod vodom "nekoliko minuta". Neki tvrde i da su osetili i slab puls:

- Diši, djevojčice! Dovedite je*enu hitnu ovde - odzvanjalo je, a ubrzo je i sama majka počela sa Davanjem veštačkog dišanja maloj devojčici. Iz tela devojčice već je izašla poprilična količina vode pre nego što su došli hitna i vatrogasci.

I can't wait to get home to my little princess. She's waiting patiently.

A post shared by Bode Miller (@millerbode) on

- Celim putem (do bolnice) nismo imali puls. Nije se završilo dobro... - izjavio je šef lokalne vatrogasne postaje.

kurir.rs / kurir sport

foto: EPA/JOHN G. MABANGLO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track