Vesti

0

MUP: Uhapšen vozač koji je naleteo na grupu decu na Divčibarama

Autor: SA, VV

Izvor: Beta

MUP: Uhapšen vozač koji je naleteo na grupu decu na Divčibarama


Kako je saopštio MUP, udes se dogodio kada je V.V. automobilom "tojota" beogradskih registarskih oznaka, naleteo na grupu učenika iz Subotice, koji su prelazili ulicu u neposrednoj blizini hotela "Pepa".

Fečak je stradao na licu mesta, a devojčicama je odmah pružena lekarska pomoć i konstatovane su lakše povrede

V.V. je uhapšen na licu mesta zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i u zakonskom roku biće sproveden nadležnom tužilaštvu.

Deca iz Subotice bila su na rekreativnoj nastavi na Divčibarama

 

Devojčice povređene na Divčibarima nisu životno ugrožene

Dve desetogodišnje devojčice iz Subotice koje su lakše povređene kada je automobil na Divčibarama naleteo na kolonu dece primljene su u Urgentni centar i nisu životno ugrožene, saopštila je služba za informisanje Opšte bolnice u Valjevu.

Po okončanim dijagnostičkim pregledima biće odlučeno da li će biti hospitalizovane.

Kako je Beti rečeno u tom tužilaštvu, čiji je zamenik tužioca obavio uviđaj, vozač "tojote" V. V. iz Beograda (43) sumnjiči se za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Đaci iz Subotice nalazili su se na rekreativnoj nastavi na Divčibarama i danas je trebalo da se vrate kući. U trenutku nesreće nalazili su se u šetnji i uz obezbeđenje učiteljice i rekreatora prelazili su put, koji od Kaone vodi do centra Divčibara.

Deca su udarena na trotoaru pored puta, gde je završilo vozilo, koje će biti upućeno na vanredni tehnički pregled.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR