PSG: Glasaćemo protiv Radojičića, biće marionetski gradonačelnik
Foto: Beta, Milan Obradović

jankovićev pokret oštro protiv izbora sns

PSG: Glasaćemo protiv Radojičića, biće marionetski gradonačelnik

Politika -

Odbornici Pokreta slobodnih građana (PSG) glasaće protiv izbora kandidata Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Radojičića za novog gradonačelnika Beograda jer smatraju da će biti marionetski gradonačelnik.

"Šestogodišnje iskustvo vladavine SNS dokazuje da će Radojičić biti marionetski gradonačelnik isto kao što je Ana Brnabić marionetska predsednica Vlade, dok u stvarnosti, a protivustavno, Aleksandar Vučić i SNS donose sve odluke i vrše vlast na svim nivoima", navodi se u saopštenju PSG.

Taj pokret je naveo da je Radojičić bez ikakvog iskustva u poslovima lokalne samouprave i da prihvata da samo formalno upravlja milionskim gradom.

"Kadrovi SNS služe samo Aleksandru Vučiću i toj stranci, i po tom kriterijumu su birani. U vozu kojim SNS Srbiju vodi u provaliju, sve stanice su pogrešne, a 'nova' lica nisu nova, jer je politika SNS stara, još od devedestih.

Odbornici PSG u Skupštini Beograda predstavljaće sve gradjane koji žele da Beograd i Srbija okrenu novi list i krenu drugačijem, boljim putem od dosadašnjih", dodaje se.

(Kurir.rs/Beta/Foto:Beta/Milan Obradović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track