Aca Lukas vodi Dinamo

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.05.18. | 09:14

Vranjanci će u uvodnih nekoliko kola Superlige biti domaćini u Surdulici

Nova sezona, novi i predsednik. Dinamo će prvi put igrati u Superligi Srbije, a tamo bi trebalo da ga povede - Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukac.

Folk pevač je prvi, moguće i jedini kandidat kluba iz Vranja da sedne u fotelju u kojoj se trenutno nalazi Dragan Antić Recko, koji ujedno obavlja i funkciju šefa stručnog štaba.
Ako Aca Lukas ne može da nam pomogne, ne znam ko može. Kako gradski čelnici jednostavno ne žele da nam pomognu, moramo da se snalazimo kako znamo i umemo. Nekima je, prosto, krivo što je Dinamo postigao ovaj uspeh, a nisu svesni koliko Vranje kao grad dobija našim plasmanom u Superligu Srbije“, predočio je u razgovoru za Večernje novosti Dragan Antić.

Izabrane vesti

Podsećamo da je Lukas svojevremeno bio član Upravnog odbora Crvene zvezde, pa predsednik tadašnjeg prvoligaša Timoka, a bio je i jedan od čelnika Sporta, neposredno pre gašenja pomenutog sportskog dnevnika. Ako prihvati ponudu Dinama imaće zadatak da sredi nimalo zavidnu finansijsku situaciju.
Najviši gradski čelnici nikada nisu došli ni na jednu utakmicu Dinama, niti znaju gde mi igramo, pa bi možda trebalo da im ugradimo navigaciju da bi znali kako da stignu do stadiona“, oštar je Antić.

Novosti podsećaju da je rekonstrukcija Gradskog stadiona započela prošle godine i to sredstvima Evropske unije, međutim, radovi su nekoliko puta obustavljani. Otuda još niko ne može da garantuje da će Dinamo Superligu da igra pred svojim navijačima, pa je jasno da će u uvodnih nekoliko superligaških kola biti domaćin na terenu Radnika u Surdulici.

FOTO: Star sport


tagovi

Aca Lukasdragan antić reckoDragan Antić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara