Novi Sad: Pijani vozač uleteo među ljude (VIDEO)

Lj. P.- Z. G.

26. 05. 2018. u 13:01

Na novosadskom Mišeluku samo pukom srećom izbegnuta tragedija, povređeno troje pešaka. Policija odmah privela S. P. (22), koji je bio za volanom iako nema vozačku dozvolu

Нови Сад: Пијани возач улетео међу људе (ВИДЕО)

Vozilo kojim je upravljao S. P. FOTO: Nsuživo

SAMO pukom srećom, u petak uveče, na Mišeluku je izbegnuta veća tragedija, kada je vozač, za koga se ispostavilo da je bio pijan, uleteo među ljude i automobile koji su se tu nalazili. Trojica mladića su, međutim, zadobila lakše povrede, ali Služba hitne pomoći nije imala potrebe da interveniše.


Po saznanjima “Novosti”, u petak nešto pre 22 sata, vozač S. P. (22) iz Novog Sada je u alkoholisanom stanju, prednjim delom udario u dva parkirana automobila. Vozila su se, posle toga odbila, a tom prilikom su lakše povređeni Novosađani M. S. (37), M. B. (22), u čija je kola vozač udario. Lakše povrede je zadobio i N. B. (28), takođe iz Novog Sada.

Ova trojica mladića su se nalazila van automobila kada je vozač S. P. uleteo među okupljene, i oni su u ovoj saobraćajnoj nesreći povređeni kao pešaci. Videvši vozača bez kontrole, mnogi su uspeli da se spasu sklanjajući mu se s puta, bežeći u stranu. Po izjavama pojedinih očevidaca, vozač koji je uleteo među okupljene, bio je vidno pod uticajem alkohola.



Vozač bez dozvole udarao redom FOTO: Nsuživo

Policija je brzo stigla na Mišeluk i privela vozača, jer se alkotestiranjem utvrdilo da je imao 1,41 promil alkohola u krvi, te je odveden na trežnjenje. Pored toga, S. P. je, kako se ispostavilo, za volanom bio iako nema vozačku dozvolu.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

srb

26.05.2018. 15:01

nas narod ce se poubijati na drumovima i to lokalnim....pijano ,ludo, drogirano, bez dozvole, nema sta nema...jedino cega nema je policija. Kod mene u mom gradicu na ulazu bahati vozaci ulecu i sa preko 120 km/h, jos nikad ali nikad policija nije bila da postavi radar, nema ih nigde...ah da , ima ih samo na autoputu, tu su se poredjali u punom sastavu, tu im je sigurna para. Za narod u gradovima i selima bas ih briga !