AKTUELNO

Valeri je bio presrećan kada je njegova ćerka odlučila da se prijavi za omiljeni regionalni šou program.

Jedanaestogodišnja Valeria Voikova uspela je da svojim glasom i nastupima obezbedi sebi mesto u četvrtfinalu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" , koje je na programu TV Pink ovog petka od 21:45.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ova talentovana devojčica iz Sofije oduševila je žiri specifičnom bojom glasa i neobičnim izborom pesama, a sada kada je došla do ove faze takmičenja razgovarali smo sa njenim tatom, Valerijem Voikovim, koji joj je podrška na svakom snimanju.

Valeri je na samom početku rekao da je ćerka talenat za pevanje nasledila od mame, kao i da je bio presrećan kada je Valerija odlučila da se prijavi za omiljeni regionalni šou program.

Bio sam veoma srećan kada je izrazila želju da se prijavi za 'Pinkove zvezdice'. U potpunosti smo je podržali, želeo sam da vidim koliko daleko može da stigne u ovom takmičenju - rekao je Valeri na početku.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

On je veoma zadovoljan Valerijinim dosadašnjim učešćem, a otkrio je i šta je savetovao ćerku tokom takmičenja.

Svaki put je nešto posavetujem, ali svaki savet se uglavnom odnosi na to da pokaže svoje emocije, da kroz pevanje prenese na žiri i publiku emocije. Kakva god da je pesma koju peva, kada unese u nju emocije, sve je drugačije i bolje. Sposobnost da pokažeš i preneseš emociju je srž pevanja, to joj uvek govorim - objasnio je Valerijin tata.

Iako nije nimalo lako ulagati u talentovano dete i dati mu sve mogućnosti da na pravi način razvija svoj dar, Valeri kaže da mu zarad ćerkine sreće ništa ne pada teško.

Sve je teže i teže da detetu pružiš sve kako bi unapredilo svoj talenat. To tek sad shvatam, ali mi ništa nije teško kada je njena sreća u pitanju - rekao je Valeri.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Iako će u četvrtfinalu biti čak tri takmičara iz Bugarske, u ovoj zemlji ima dovoljno podrške za sve njih.

Svi su uz nas, podržavaju Valeriju. Srećni su i ponosni na nju i to kako se predstavila do sada u 'Pinkovim zvezdicama' - rekao je za kraj Valeri.

Valeria Voikova će se u četvrtfinalu predstaviti pesmom Vitni Hjuston "One Moment in Time", zato ne propustite "Pinkove zvezdice" u petak 25. maja od 21:45 samo na TV Pink!

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Autor: M. Đurović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Valeria Voikova

'