');
Najnovije vesti
Blic Vesti Ekonomija

Ova banka vam odobrava stambeni kredit u roku od 10 DANA

Kupovina stana često asocira na prikupljanje veoma obimne i komplikovane dokumentacije, besomučno pretraživanje raspoloživih nekretnina i visoke cene.

SberBank_Stambeni_kredit_NATIVE_vesti_blic_unsafe
SberBank_Stambeni_kredit_NATIVE_vesti_blic_unsafe

Ipak, kupovina stana, ukoliko izaberete proverenog partnera, može da bude i veoma jednostavan proces.

Ukoliko kupujete nekretninu uz pomoć stambenog kredita, veoma važnu ulogu igra i brzina procesa odobrenja. Zamislite scenario u kojem, kada konačno nađete nekretninu po svojoj meri, prikupite neophodnu dokumentaciju i aplicirate za kredit – provedete dane i mesece čekajući na odobrenje. I tako, vaš željeni stan postaje vlasništvo nekih drugih srećnika.

Kao i u svakom drugom poslu, odabir banke za podizanje stambenog kredita, treba gledati kao na partnerski odnos. Kroz konstante razgovore sa svojim klijentima, Sberbank je prepoznala šta je to što je potrebno unaprediti i odlučila da lansira proizvod kojim će pokušati da reši stvarne prepreke pri kupovini stana ili kuće.

S tim u vezi, Sberbank je za sve zainteresovane klijente pripremila stambeni kredit sa unapređenim procesom odobrenja, koji promoviše kroz kampanju pod sloganom „Ključ od stana za 10 dana“. Ovo u praksi znači da, kada je dokumentacija izabranu nekretninu u potpunosti uredna, stambeni kredit može biti odobren zaista za samo 10 dana.

A da ovo nije samo jedno od mnogo bankarskih obećanja u nizu potvrđuje i pozitivno iskustvo klijentkinje Sberbanke, kojoj je kredit realizovan za samo 8 dana od dana podnošenja dokumentacije.