SUKOB U SKUPŠTINI TZV. DRŽAVE KOSOVO: Osnivač OVK laktom udario poslanika (VIDEO)

Tanjug

18. 05. 2018. u 19:03

Poslanik Demokratske partije Kosova Džavit Haliti udario je tokom današnje skupštinske rasprave poslanika Demokratskog saveza Kosova Arbena Gašija

СУКОБ У СКУПШТИНИ ТЗВ. ДРЖАВЕ КОСОВО: Оснивач ОВК лактом ударио посланика (ВИДЕО)

Foto: YouTube Printscreen

Poslanik Demokratske partije Kosova Džavit Haliti udario je tokom današnje skupštinske rasprave poslanika Demokratskog saveza Kosova Arbena Gašija, javljaju prištinski mediji, prenosi RTS.


Navodi se da su ozbiljniji sukob sprečili ostali poslanici.


Dan pošto su se žestoko verbalno sukobili na sednici skupštine samoproglašenog Kosova, Haliti i Gaši su otišli korak dalje pa je Haliti, jedan od osnivača OVK i uticajni političar u redovima DPK laktom udario Gašija, poslanika iz tabora rivalske stranke.



Navodi se da je predsednik skupštine Kadri Veselji upozorio poslanike da se ponašaju u skladu sa funkcijom koju obavljaju.


Sukob između dvojice poslanika izbio je tokom glasanja za sudije ustavnog suda tzv. države Kosovo.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Primitivizam

18.05.2018. 21:52

Primarni instink izrazen cak i na najvisem polozaju , ne samo u divljini.Vrlo besmisleno, primitivno gde borba se ocekuje da bude dijalogom i argumentima a ne laktovima koja za ljudsku vrstu razumljiva ako se radi o deci jer su jos u razvoju. Ali za najvise politicare je nedopustivo.Kako je tek sa narodom ako su im politicari takvi.Nekazem da je kod nas bolje.