');
Najnovije vesti
Blic Zabava

ORGIJALA, BILA HAPŠENA, TUKLA SE... Najpoznatijoj rijaliti učesnici život se promenio IZ KORENA

Nikol Polizi, poznatija u svetu kao Snuki, jedna je od najpopularnijih rijaliti zvezda u Americi.

Snuki Foto: youtube
Snuki

Slavu je stekla zahvaljujući MTV rijaliti šouu "Jersey Shore", emitovanom i na našim prostorima, koji je snimala sa još sedmoro učesnika. Snuki je zapala za oko svima čim je počeo rijaliti, ali reakcije na nju su bile uglavnom negativne.

Gledaocima se nije svideo njen izgled, pomalo zapušten. Osim izgleda zamerili su joj i na ponašanju. Nekoliko puta je hapšena zbog izazivanja nereda na javnom mestu, orgijala i nije bilo epizode u kojoj se s nekim nije potukla.

Rijaliti u kom je Snuki bila jedna od glavnih zvezda trajao je tri godine, a nakon toga svi su joj zbog skandaloznog ponašanja predviđali propast.

Bilo je tada komentara da Snuki vide kao novu Lindzi Lohan, razuzdanu devojku koja ne može da se otrgne od sveta opijata i ludih provoda.

Međutim, ispostavilo se da je nakon rijalitija Snuki želela da se pripitomi i skrasi se uz čoveka svog života. To joj se i ostvarilo, te se 2012. verila za partnera Đonija Lavalea, za kog se udala dve godine kasnije. U međuvremenu je dobila dvoje dece.

Promenila je i svoj fizički izgled, skinula višak kilograma, te su joj sada nalozi na društvenim mrežama prebukirani komplimentima. Kako danas Snuki izgleda, pogledajte OVDE.