Sari nije dobio ništa, a rešio da ostane u Napulju! Zbog čega?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 17.05.2018.
11:16
Izvor: Sportske.net

Možda je nelogično, ali De Laurentis je veliki pobednik čitave priče. Šta se krije iza odluke trenera da popusti?

BETA/AP Photo/Marco Vasini
BETA/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Mauricio Sari je izgleda pristao na ponudu De Laurentisa, danas će biti održan još jedan sastanak, ali čini se da je već sve rešeno i da je on to saopštio nekim igračima kako bi ih odvratio od odlaska.

Istina je da sem Zenita nije imao nijednu ponudu, jeste bilo kontakta sa Čelsijem, ali niko nije ni želeo osim eventualno Rusa da plati klauzulu od 8 miliona evra.

Ona će novim ugovorom biti izbrisana, Sari bi sa bonusima trebalo da zaradi oko 4 miliona evra po sezoni, ali novac nije bio glavni problem.

Da li je dobio obećanje od De Laurentisa?

Nije, naime, od njega je traženo da nastavi sa politikom forsiranja mlađih igrača, ali i da za razliku od ove sezone više posveti pažnje rotaciji.

Što se prodaja tiče, ono što je jasno, Kulibali nije za prodaju, Žorginjo jeste ako Siti plati 65 miliona, a Hisaj ima klauzulu od 50. Videćemo šta će biti sa Mertensom, ali problem je što Napoli ne može i sa novcem da privuče top igrače.

Neki ne žele u Napulj, druge jednostavno ne mogu da plate, tu pre svega mislimo na godišnje iznose koji su mnogo manji nego u Juventusu.

Sve to navodi na zaključak da Sari nije imao gde, ali ni da nigde ne bi imao toliku slobodu kada je u pitanju njegov pristup fudbalu osim u Napulju.

Verovatno je zbog toga rešio da ostane, a navijači su odahnuli...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
10BillionXD
Thursday, 17.05.2018
13:22

Nije sve gotovo u vezi Sarrija ili? Jos polazem nadu da ce doci u Chelsea!