Grizman neće Forlanovim i Falkaovim stopama? Hoće još trofeja!

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.05.18. | 23:35

Atletikov junak se nada osvajanju još trofeja

Dijego Forlan je dao dva gola Fulamu u finalu Lige Evrope i otišao je posle toga. Radamel Falkao je sa dva gola srušio Ateltik Bilbao u finalu Lige Evrope i otšao je posle toga. Večeras je Antoan Grizman dao dva gola u finalu i doneo Ateltiku treću titulu u ovom takmičenju. Da li će otići?

Još od letos se spekuliše da je Grizman postigao usmeni dgovor sa Barselonom i da će Katalonci aktivirati njegovu otkupnu kluzulu sa 100.000.000 evra kada se ova sezona završi. Atletiko želi da ga zadrži, čelnici, trener i saigrači ga mole da ostane, a Grizman za sada ćuti.

Izabrane vesti

Posle pobede nad Marseljom je poslao optimističnu poruku Atletikovim navijačima.
„Kada sam otišao od kuće sa 14 godina, uradio sam to jer sam želeo da osvajam trofeje. Ovo mi je drugi posle Superkupa Španije i nadam se da će ih biti još“, rekao je Grizman.

Da li se to odnosilo na osvajanje trofeja sa Atletikom ili Barselonom, ostaje da nagađamo. Ali činjenica je da je raspalio plamen optimizma među Kolčonjerosima. Ostalo je još da se za vikend završi prvenstvo i da Grizman konačno preseče. Najavio je da će to uraditi pre Mundijala kako bi bio maksimalno koncentrisan na prvenstvo u Rusiji...

(FOTO: Action images)


tagovi

Antoan Grizman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara