Reptorsi žele da trejduju Derozana?

Uprava Toronto Reptorsa, posle otpuštanja trenera Dvejna Kejsija, slušaće ponude drugih ekipa za prvu zvezdu ekipe Demara Derozana.

Izvor: LN

Sreda, 16.05.2018.

09:26

Reptorsi žele da trejduju Derozana?
Photo by Jason Miller/Getty Images

Reptorsi su 'počišćeni' od Klivlenda i Lebrona Džejmsa u drugoj rundi plej-ofa istočne konferencije, i to je prouzrokovalo brojne promene u franšizi, koja hoće novi početak.

Toronto je ove sezone ostvario rekord franšize sa 59 pobeda u sezoni, a takođe su po prvi put bili prvi na kraju istočne konferencije.

U doigravanju je bila druga priča. Posle pobede protiv Vašingtona 4-2 u seriji, Klivlend je rutinski eliminisao ekipu iz Kanade sa maksimalnih 4-0.

Derozan ima još dve godine ugovora, koji je potpisao 2016. na pet godina u vrednosti od 139 miliona dolara.

Tokom svog boravka u Reptorsima, Amerikanac prosečno beleži 19.7 poena i 4.1 skok po meču, a takođe se četiri puta se našao na Ol-staru

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: