CS:GO - Počinje finalna serija ESL Pro Lige

Finalna serija najjače CS:GO lige kuca na vrata.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Ponedeljak, 14.05.2018.

23:41

CS:GO - Počinje finalna serija ESL Pro Lige

Samo što se završio Intel Extreme Masters u Sidenju, počinje nova poslastica za ljubitelje vrhunskog Counter-Strike. Finalna serija ESL Pro Lige broji 16 timova, a ko će biti šampion?

Kao i svake godine, najviše timova nam dolazi iz Evrope, sedam. To su: mousesports, Astralis, FaZe, NiP, NaVi, Space Soldiers i Heroic. Danski Heroji će zaigrati umesto tima HellRaisers, čiji igrači imaju problem sa vizom. Interesantno da na spisku nema fnatic, G2 i North koji su ostali ispod crte.
Iz Severne Amerike nam stižu: Liquid, SK Gaming, NRG, Cloud9, Renegades i OpTic Gaming. Za razliku od Evrope, na severnoameričkom kontinentu nije bilo iznenađenja, a jedino raduje visoko drugo mesto ekipe NRG.

Ono što još više raduje je svakako i učešće ekipe iz još dva regiona. Dve ekipe nam stižu iz dela Azija-Pacifik, a to su MVP PK i Grayhound, koji je iznenadio sve na IEM u Sidneju kada je već posle prvog dana kući poslao brazilski SK.
Poslednje mesto popunila je ekipa Sharks Esports, koja dolazi iz Južne Amerike. Trenutno su 74. tim HLTV rang liste, a u svom sastavu nemaju nijedno zvučno ime. Ipak, dobro je što je ESL uvideo da treba proširiti mesta u svojoj ligi, i da treba dati mogućnost ekipama iz celog sveta da “osete” veliku scenu.

Turnir se održava u Dalasu, i trajaće od 15. do 20. maja. Sistem takmičenja je isti poput onogu Sidneju, ekipe će biti podeljene u dva dela žreba, gde će se boriti po nokaut sistemu, ali sa putem pobednika i putem gubitnika.

Parovi za prvi dan su izvučeni i izgledaju ovako:

17:00 – Cloud9 – FaZe
17:00 – mousesports – Sharks
18:10 – NRG – Heroic
18:10 – MVP PK – NaVi
19:20 – Liquid – Grayhound
19:20 – Space Soldiers – Renegades
20:30 – OpTic – Astralis
20:30 – SK – NiP


Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: