Subota, 12.05.2018.

23:00

L1: Poraz PSŽ, Lion ispustio pobedu, Monako overio LŠ

Fudbaleri Pari Sen Žermena poraženi su od Rena sa 2:0, u 37. kolu Lige 1.

Izvor: B92

L1: Poraz PSŽ, Lion ispustio pobedu, Monako overio LŠ
Tanjug/ AP Photo/Christophe Ena

Parižani su još pre nekoliko kola obezbedili novu titulu i u završnici sezone igraju 'sa pola gasa'. To je uspeo da iskoristi Ren i da ih savalada na 'Parku prinčeva'.

Golove za goste postigli Borižo u 52. minutu iz penala i Unoa u 71. Ovo je bio tek treći poraz PSŽ u ligi, dok je Ren ostvario 16. pobedu.

Ekipa Liona ispustila je pobedu na gostovanju protiv Strazbura, pošto je golovima u 89. i 94. minutu poražena od domaćeg sastava.

Gosti su vodili do završnice utakmice golovima Fekira u 50. i Aoura 73, međutim Strazbur je preko Da Koste i Lienara uspeo da nanese poraz, ali i da dođe do krucijalne pobede u borbi za ostanak.

Monako je trijumfom nad Sent Etjenom obezbedio plasman u Ligu šampiona naredne sezone, a jedini pogodak na meču postigao je Fabinjo u 91. minutu.

U ostalim mečevima Nica je pobedila Kaen sa 4:1, Lil je savladao Dižon 2:1, dok je Bordo slavio protiv Tuluza sa 4:2. Trijumf je ostvario i Amijen protiv Meca (2:0), kao i Nant Anže (2:0), dok su Monpelje i Troa odigrali 1:1.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: