Potpisao i Roben

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.05.18. | 11:26

Najavljeno - ispunjeno, tandem ROBERI još godinu dana u Bajernu...

Pre nekoliko dana Frank Riberi, danas Arjen Roben i Rafinja! Bajern je produžio ugovore sa još dvojicom veterana. Može se konstatovati - očekivano. Kako navodi Bild uprava giganta iz Minhena nije želela da novom treneru Niku Kovaču za dobrodišlicu priredi totalnu rekonstrukciju tima, već će kostur ekipe ostati isti. Takođe, Bajern još nije pronašao adekvatnu zamenu za holandsko krilo, pa je i to razlog što je Roben dobio novi ugovor.  

Bavarci s prosekom godina 27,7 slove za najstariji tim u Bundesligi, ali to ne opterećuje previše Henesa i Rumenigea. Rukovodeći dvojac ne želi da napravi grešku prilikom izbora novih igrača i zato ne žuri. Godinama unazad cilj najtrofejnijeg nemačkog kluba jeste osvajanje Lige šampiona, a to podrazumeva i vrhunska pojačanja. 

Izabrane vesti

Riberiju su "leđa" obezbeđena otkupom Kingslija Komana, a ko će biti alternativa za Robena, odnosno njegov naslednik, ostaje nam vidimo. 

Bajern se poslednjih nedelja dovodio u vezu sa Paulom Dibalom, čak se spekulisalo da bi Nemci bili spremni da iskeširaju 100.000.000 evra, međutim taj posao je za sada daleko i od početne faze, a kamoli realizacije...

Foto: Action Images


tagovi

Arjen RobenRafinja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara