Kraljevska rasprodaja bodova u Sevilji, Ramos kao Mijat protiv Holandije (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.05.18. | 23:27

Kapiten Reala davao autogolove i golove

Sevilja je oborila kralja na kolena na stadionu Sančez Pishuan. Andaluzijski zmaj je na svom terenu slavio sa 3:2 u zaostaloj utakmici 34. kola španske Primere i domogao se sedmog mesta na tabeli.

A centralna ličnost na meču bio je Serhio Ramos, kapiten Madriđana. Najpre je u 58. minutu iz penala pogodio prečku, slično kao Predrag Mijatović protiv Holandije na Mundijalu 1998. godine.

Izabrane vesti

Ali, tu nije bio kraj mukama fudbalera koji je igrao za Sevilju, a onda postao poprilično omražen među navijačima tog kluba. Šest minuta pre kraja utakmice zatresao je sopstvenu mrežu i praktično rešio sve dileme oko pobednika.

Bledu partiju Ramos je delimično ublažio pogotkom, opet iz penala, u petom minutu sudijske nadoknade, a prethodno je faul napravio Gabrijel Merkado.

Zinedin Zidan je na teren poslao kombinovani sastav, ionako je Primera gotova za Real, pošto je Barselona osvojila šampionski trofej.

I Sevilja je to umela da iskoristi pred svojim pristalicama. Igrao se 26. minut kada je Visam ben Jeder iskoristio sjajno dodavanje glavom Luis Murijela, istrčao pred golmana Kasilje i ćušnuo loptu iza njegovih leđa.

Domaćin je prednost duplirao u poslednjem minutu prvog poluvremena preko Migela Lajuna, a ovaj put u ulozi asistenta našao se Stiven Nzonzi.

Real je u samom finišu utakmice uspeo da ublaži poraz, ali ne i da se u potpunosti vrati u utakmicu. U 87. minutu Borha Majoral je iskoristio centaršut Marka Asensija i glavom zatresao mrežu.

ŠPANIJA 1 - ZAOSTALI MEČEVI 34. KOLA

Sreda

Barselona - Viljareal 5:1 (3:0)
/Kutinjo 11, Paulinjo 16, Mesi 45, Dembele 87, 90+3/

Sevilja - Real Madrid 3:2 (2:0)
/Ben Jeder 26, Lajun 25, Ramos 84ag - Majoral 87, Ramos 90+5pen/

Foto: Action images


tagovi

Serhio RamosZinedin ZidanVisam Ben Jeder

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara