Tehnopolis

Četvrtak, 06.05.2010.

17:20

Sony nudi dodatnu garanciju

Kupili ste Sony igračku konzolu PlayStation 3 (PS3) ili PlayStation Portable (PSP), a niste previše zadovoljni garantnim uslovima?

Izvor: Mikro

Izvor: B92

Default images

Sony je zato svojim mušterijama ponudio mogućnost da produže garantni period, čak iako su kupili svoju konzolu pre više meseci, pa i godinu dana. Naravno, ova pogodnost nije besplatna.

Potrošači koji su svoje konzole kupili u prodavnicama GameStop i Best Buy, već su mogli da dokupe garanciju koja im omogućava da vrate defektan proizvod i dobiju adekvatnu zamenu, a da ne prolaze standardnu proceduru koju je propisala služba za odnos sa kupcima.

Sony planira da dobro zaradi na takozvanom „osiguranju“ proizvoda, nudeći garantne planove (Protection Plans) za konzole PlayStation 3 i PlayStation Portable. Korisnici koji su kupili svoju konzolu PS3 u poslednjih godinu dana mogu produžiti garantni period za jednu godinu za svega 45 dolara, ili za dve godine uz nadoknadu od 60 dolara.

Vlasnici konzole PSP mogu iskoristiti sličan garantni plan ali po cenama od 30 i 40 dolara, redom. Njima se još nudi i garancija protiv „slučajne štete“ koja obuhvata i polomljen ekran. Garantni plan koji obuhvata slučajnu štetu mora se kupiti u prvih mesec dana od kupovine proizvoda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

19 h

Podeli: