Adem Ljajić
Adem Ljajić

Toro se predomislio: Ademe, ostaješ!

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.05.18. | 09:52

Osim ako baš ne oduševiš na Mundijalu...

Siniša Mihajlović ga još zimus počeo da ga gura u drugi plan. I Valter Macari je imao periode kada nije mogao da razume Adema Ljajića. Ali nakon njegovih poslednjih partija, raspoloženje u Torinu značajno se promenilo, pa lokalni Tutosport na današnjoj naslovnici slavodobitno objavljuje: “Ljajiću, ostaješ“.

Takva je navodno odluka kluba posle serije Ljajićevih dobrih partija. I kao takva mu je navodno već i predočena.

Izabrane vesti

Razumljivo, iako je zimus izgledalo da su odnosi prešli granicu sa koje nema povratka. Moskovski Spartak se interesovao, ali dogovora nije bilo. Onda je došao Macari, pa je Ljajić šest utakmica bio na hlađenju na klupi. Ali otkako se vratio - sasvim druga priča. U poslednjih devet utakmica tri gola i pet asistencija.
Sad razume, Ljajić, razume šta tražim od njega“, rekao je nedavno Torov šef struke.

Torinski mediji hvale i Ljajićevo ponašanje. Nikakve svađe nije bilo sa saigračima. Nikakvih razočaranih izraza lica. Nikakve reči nezadovoljstva. Ove sezone o Ademu se priča samo na osnovu onoga što pruža na terenu. Trenutno, sve priče su pozitivne. Osim one o tome da bi mogao da bude malo konstantniji. Ali da jeste, sigurno ne bi igrao u Torinu, već u nekom većem klubu.

I zato je ideja da Ljajić produži boravak na Olimpijskom stadionu. Jedino što bi moglo da promeni situaciju jeste impresivan Mundijal za Orlove i samog Adema. U tom slučaju možda bi na Torovu adresu stigla i jedna od onih ponuda koje se ne odbijaju. Mada i u tom slučaju, Torino je barem prema sadašnjem raspoloženju radiji da nastavi zajedno sa Ljajićem. Smatraju: previše je bitan za tim. I već sledeće sezone baš bi on morao da povuče ekipu ka Evropi.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Adem Ljajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara