Capital.ba

Oko 700 izlagača na sajmu tehnike

05.05.2010. / 18:14

BEOGRAD, Na 54. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća koji će biti otvoren na Beogradskom sajmu od 11. do 15. maja učestvovaće više od 700 izlagača iz 23 države, saopšteno je danas na konferenciji za novinare.

Posjetioci će u hali 1 moći da vide INTEGRU – kompjutersku generisanu fabriku 21. vijeka, dok će u hali 2 biti prikazani tehnološki noviteti i eksponati iz oblasti elektroenergetike, industrijske i energetske elektronike i rasvjete.

Organizatori su saopštili da će u hali 3 biti postavljene izložbe nacionalnih ekonomija, prije svega Rusije, Češke i Slovačke, a grupne nastupe imaće izlagači iz Mađarske, Slovenije, Hrvatske i kompanije iz valjevskog regiona.

Cijena pojedinačne karte iznosi 500 dinara, a grupne 350. Ulaz za učenike i studente srednjih tehničkih škola i fakulteta biće besplatan. Emg.rs

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!