Salahov mural u Egiptu
Salahov mural u Egiptu

Kako da sve upropastiš pred Svetsko prvenstvo? Parama naravno! Egipat i Salah nisu izuzetak

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.04.18. | 19:33

S tim da je ovde Savez očigledni krivac

Ima tih primera bezbroj, nagledali smo ih se i u staroj Jugoslaviji. Čim se ostvari uspeh, otvori se i mogućnost da se zaradi. A tu se odmah otvara i prostor da se sve na prečac upropasti. Egipat nije izuzetak, pa ovih dana na severu Afrike - daleko od očiju Evropljana - afera koja preti da naruši dobru atmosferu u taboru Faraona. U središtu naravno prva zvezda Mohamed Salah, koji igra sezonu života u Liverpulu.

Problem je međutim što to dobro znaju i u Fudbalskom savezu Egipta, pa su tamo rešili da probaju i oni da se ovajde korišćenjem Salahovog lika u komercijalne svrhe bez dozvole fudbalera. I onda tvit koji je zapalio društvene mreže.
Nažalost, način na koji se ophode veoma je uvredljiv... Nadao sam se boljem od ovoga“, napisao je Salah, a prenosi Al Džazira Balkan.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE
Egipat ispada u grupi - kvota 1,62

Narod je očekivano stao u odbranu fudbalera haštakom “Podržavam Mohameda Salaha“. Reagovao je i ministar sporta zatraživši rešavanje problema, ali u Savezu ne reaguju. Salahov menadžer Rami Abas saopštio je da da već sedam dana čeka bilo kakav odgovor iz Saveza. Za sada - ništa.
Nisu nas čak ni pozvali kako bismo došli do rešenja. Ništa, potpuni tajac. Samo vidimo sve više i više plakata i reklama koje se pojavljuju, a koje nikad nismo odobrili! Kakav rezultat misle da to ima?“.

Među tim reklamama i ona za telekomunikaciju kompaniju WE, dok Salah ima potpisan ugovor sa Vodafonom. Savez inače ima pravo da koristi kolektivnu fotografiju tima, ali bez saglasnosti igrača ne sme isticati pojedince.

Fudbalski fanatici su besni, kritikuju čelnike Saveza, jer baš je Salah taj koji bi predstojeći Mundijal mogao da učini istorijskim za Egipat.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Mohamed SalahRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara