Novi poraz Vojvodine, Spartak grabi ka Evropi - Kako sada izgleda tabela?

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.04.2018.
20:40
Izvor: Sportske.net

Odigrane još dve utakmice 33. kola Superlige u plej-of zoni i još tri u plej-autu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

U senci derbija na ''Rajku Mitiću'', gde je Crvena zvezda savladala Čukarički sa 3:0, odigrane su još dve utakmice trećeg kola plej-ofa. Fudbaleri Voždovca pobedili su na svom terenu Vojvodinu sa 2:1, dok je Spartak u Subotici istim rezultatom pobedio Napredak.

Pobedu Voždovčanima doneo je Alen Mašović, golovima u četvrtom i 25. minutu, a počasni gol za ''Lale'' posrtigao je Lazar Arsić u 76. minutu.

U narednom kolu Voždovac će igrati u Nišu, dok će Vojvodina u Novom Sadu igrati protiv Partizana.

Kada je u pitanju utakmica u Subotici, vođstvo Spartaku doneo je Čečarić u 15. minutu, a u finišu prvog poluvremena Vukanović nije iskoristio jedanaesterac za Napredak. Posle osam minuta igre u drugom poluvremenu dosuđen je jedanaesterac i za domaće, realizovao ga je Savković za vođstvo od 2:0. Poraz Napretka ublažio je Ndiaje u 70. minutu meča.

Na tabeli plej-ofa, Zvezda ima 48 bodova, Partizan (meč manje) 36, Spartak 34, slede Voždovac sa 30, Radnički (meč manje) sa 28, Čukarički i Napredak imaju po 26, a Vojvodina je i dalje na 22 boda.

U plej-autu Mačva i Rad odigrali su u Šapcu nerešeno 0:0, Mladost je u Lučanima pobedila Javor sa 3:1, dok je u Surdulici Radnik pobedio Bačku sa 2:0.

Ranije danas Zemun je u Beogradu pobedio Borac sa 2:1.

Na tabeli plej-auta, Mladost ima 25 bodova, ispred Zemuna sa 24, potom slede Radnik sa 22, Mačva sa 21, Javor Matis sa 17, Bačka i Rad sa po 16 i Borac na poslednjem mestu sa 12 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke