Utorak, 24.04.2018.

23:35

Jelačić: Vojvodina će da se bori dok postoji šansa za Evropu

Pomoćni trener Vojvodine Spasoje Jelačić rekao je da će ekipa u svaku utakmicu ulaziti maksimalno motivisana dokle god postoji šansa da se izbori za Evropu.

Izvor: B92

Jelačić: Vojvodina će da se bori dok postoji šansa za Evropu
Foto: StarSport

Posle dva poraza u prva dva kola plej-ofa, Novosadjani imaju samo teoretske šanse da i sledeće sezone zaigraju u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pošto zauzimaju poslednje, osmo mesto sa samo 22 boda, devet manje od Spartaka

"Dokle god postoji teoretska šansa da Vojvodina ostvari svoje ciljeve i ambicije u ovoj godini, igrači i stručni štab neće odustati od toga. U ovaj meč ulazimo sa namerom da pobedimo i smatram da je to obaveza Vojvodine pred svaku utakmicu. Da li imamo ili nemamo šanse za Evropu, videćemo posle ovog meča, ali u svakom slučaju, za nas svaka nova utakmica predstavlja izazov", rekao je Jelačić.

Vojvodina će u 33. kolu Super lige Srbije sutra gostovati Voždovcu.

"Očekuje nas neizvesna i, u ovom trenutku, za nas pomalo komplikovana utakmica i to iz više razloga. Pre svega, dinamika odigravanja mečeva u ritmu sreda-nedelja nalaže da budemo oprezni i imamo maksimalan pristup utakmici. Zatim, ekipa Voždovca igra na podlozi sa veštačkom travom, a pored toga, ono što prati svaki klub, pa tako i nas, jesu kadrovski problemi. Zbog ta tri razloga, imaćemo maksimalan pristup ovom meču, kao što imali i za prethodna dva", dodao je Jelačić.

On je rekao da je novi stručni štab od svog dolaska pre igrače postavio "nove zahteve i principe u igri", za koje je potrebno vreme da prihvate.

"Naravno, to jeste daleko od onoga što želimo i onoga kako Vojvodina treba da igra, ali ukoliko nastavimo tom putanjom i na sutrašnjem meču, verujem da ćemo protiv Voždovca odigrati još bolje nego protiv Spartaka i Napretka. Nadam se da će, u tom slučaju, i rezultat biti bolji", rekao je Jelačić.

Utakmica izmedju Voždovca i Vojvodine igraće se sutra od 18 časova na krovu Tržnog centra "Stadion" u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: