Capital.ba

M:tel – Brojne pogodnosti u proljećnoj ponudi “M:tel Austrije“

17.04.2018. / 14:30

BANJALUKA, U proljećnoj “M:tel Austrija” ponudi postpejd korisnici će po nepromijenjenoj mjesečnoj pretplati dobijati neograničene pozive prema mrežama u Austriji i EU, kao i partnerskim mrežama “M:tel i “MTS” u BiH, Crnoj Gori i Srbiji, te bonuse u vidu mobilnog interneta i mobilnih uređaja.

Ove ponuda, praćena novim vizuelnim identitetom i brojnim pogodnostima, namijenjena je onima koji su emigrirali u Austriju, a često komuniciraju sa ljudima iz BiH, Srbije ili Crna Gore, saopšteno je iz “M:tela”.

U saopštenju se navodi da zainteresovani detalje ponude “M:tel Austrija” paketa i mjestima kupovine pripejda usluga ovog operatera u BiH mogu pronaći na novom i redizajniranom sajtu /www.mtel.at/.

Kompanija “M:tel Austrija” jedna od najmlađih članica Telekom Srbija grupe u vlasništvu kompanije “M:tel” iz Banjaluke, koja već dvije godine svojim uslugama objedinjava region i olakšava komunikaciju ljudi sa čestim ili stalnim boravkom u Austriji.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!