Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 17.04.2018.
00:55
D. Petrović - Vesti A

Batinama do razvoda

Nataša Bekvalac (37) odlučna je da posle samo sedam meseci okonča brak sa Lukom Lazukićem nakon što je on krvnički pretukao. Ona je završila u Urgentnom centru sa lakšim povredama, a njen muž je priveden i nakon nekoliko sati pušten iz pritvora uz strogu zabranu prilaska Nataši.

N. Đurović
Prošla sve i svašta: Nataša Bekvalac

Drama je počela između petka i subote u njihovom stanu na Dedinju kada se Luka vratio pijan iz provoda i legao da spava. Pevačica, koja već neko vreme sumnja da je muž vara, u njegovom telefonu našla je prepisku sa nekim ženama posle čega je izbila žestoka svađa koja se pretvorila u fizički sukob u kome je ona izvukla deblji kraj.

Kako pišu mediji, Nataša je zadobila podlive, razderotine po licu i lakši potres mozga zbog koga je povraćala, a navodno je dobila i nekoliko udaraca u stomak gde je još sveža rana od carkog reza nakon rođenja njihove jednomesečne ćerkice Katje.

- On je pijana bulada, stiskao me, šamarao i udarao rukama i nogama - jecala je Nataša u Urgentnom centru u koji je došla u pratnji advokata i mlađe sestre Kristine. Tokom njihovog sukoba u stanu je bila i njihova ćerkica Katja i dadilja, dok je starija Hana, pevačicina ćerka iz prvog braka sa bila kod deke i bake u Novom Sadu. Nakon što je prebio ženu Luka je pobegao kod roditelja na Novi Beograd gde je i uhapšen posle njene prijave za fizičko nasilje u porodici.

Buran ljubavni život

Buran ljubavni život Nataše Bekvalac u centru pažnje je medija skoro dve decenije odkada se pojavila na estradi. Udavala se tri puta. Posle romanse sa a biznismenom Miodragom Kostićem udala se za vaterpolo asa Danila Ikodnovića s kojim je dobila ćerkicu Hanu. Brak je potrajao pet godina, a razveli su se uz teške svađe i optužbe ko je koga varao. Usledio je period kada se Nata zaljubilvala i bila sa raznim muškarcima od albanskog biznismena Ćazima Osmanija do manekena Vlade Vuksanovića s kojim se verila, ali se na kraju udala za bivšeg rukometaša Ljubu Jovanovića. Drugi brak je potrajao dve godine, a njega je ostavila zbog Luke Lazukića s kojim je za samo godionu dana prošla sve - od velike ljubavi, udaje i deteta do pakla.

Natašini roditelji sutradan došli su kod ćerke, ali njen otac Dragoljub Bekvalac nije želeo da razgovara s novinarima.

Vest o prebijanju Nataše ođeklnula je kao bomba na estradi, a mnoge njene koleginice javno su je podržale.

- Monstruozno! Jako, jako mi je žao..... Stop nasilju nad ženama, nad slabijima. Stop svim oblicima nasilja! - napisala je Ceca Ražnatović na Instagramu nakon vesti o prebijanju Nataše.

- Zatečena sam. Luka i Nata su mi delovali kao skladan i srećan par, nisam ni slutila da može da dođe do ovoga. Nataša je sjajan drug i i kolega. Ako je ovo tačno to je za svaku osudu a ja ne sumnjam u naš zakon - kazala je Mira Škorić. Natašu su podržali i Dragica Radosavljević Cakana, Marija Šerifović, Katarina Živković i mnogi drugi.

Samo sam je odgurnuo

Nataša je dala iskaz u policijskoj stanici Stari grad, a iskaz je nakon privođenja dao i njen muž.
- Došao sam iz grada i legao da spavam. Nataša je u nekom trenutku pronašla u mom telefonu prepisku sa tri žene. Ishisterisala je i nasrnula na mene, a ja sam je odgurnuo da me ne bi udarila. U tom trenutku je pala - izjavio je Luka Lazukić na saslušanju u policiji.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online