Pronađen leš u naselju Medaković

J. D. Lj.

16. 04. 2018. u 21:32

U naselju Medaković, posle prijave komšija da se zgradom u Ulici Radovana Simića Cige 23, danima oseća nesnosan smrad, u ponedeljak oko podneva pronađen leš u fazi raspadanja

Пронађен леш у насељу Медаковић

Foto P. Milošević

U BEOGRADSKOM naselju Medaković, posle prijave komšija da se zgradom u Ulici Radovana Simića Cige 23, danima oseća nesnosan smrad, u ponedeljak oko podneva pronađen je leš u fazi raspadanja. Telo je nađeno u stanu broj 11, a reč je o Predragu Stošiću (84), koji je živeo sam. Telo je poslato na obdukciju, a sumnja se da je penzioner umro prirodnom smrću.

Stan u kojem je živeo bio je otključan, bez vidnih tragova obijanja. Penzioner, potpuno nag, ležao je u dnevnom boravku, sa glavom na jastuku. Na njegovom telu nema vidnih tragova nasilja, a istraga će utvrditi tačan uzrok smrti.

- Živeo je sam, više gladan, nego sit, u nehumanim uslovima, zajedno sa bubama, miševima i pacovima - kažu komšije, koje tvrde da su se nekoliko puta obraćale za pomoć nadležnima iz Centra za socijalni rad, ali da pomaka nije bilo. - Predrag se nije ženio, nema decu, niko mu nije dolazio.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

N.N.

17.04.2018. 10:35

Bravo za drzavu, centart za socijalni rad, komsije... i rodbinu koje ce na ostavini biti puno. Vazno je da skolujemo, hranimo migrante, da oni nisu gladni. "Covek je ziveo vise gladan, nego sit, raspao se... Sramota i UZAS!!!