Majkl Oliver sa Čičaritom i Kerolom
Majkl Oliver sa Čičaritom i Kerolom

REZZIME DANA (ponedeljak): Ponovo patili zbog odluka Majkla Olivera… Samo iz drugih razloga

Vreme čitanja: 4min | pon. 16.04.18. | 23:10

Pogledajte ko vam je 16. aprila doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

HAMARBI - BROMAPOJKARNA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 4:0

Goleada u Stokholmu. Nažalost, Nikola Đurđić se nije upisao u listu strelaca, ali je bio u startnoj postavi Hamarbija. Svakako mu je bilo bolje nego Nikoli Petriću, koji je morao da četiri puta vadi loptu iz svoje mreže. Drugi poraz njegove Bromapojkarne, a treća pobeda Hamarbija, jedinog tima u Švedskoj sa maksimalnim učinkom u prva tri kola. Upamtite to, može da bude korisno na leto kad bude sušna sezona.

ASTRA - FCSB (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 0:3

Nikakve dileme ovde nije bilo. S tim da su sudije malo pogurale FCSB sviravši penal protiv Astre pri rezultatu 0:0. Ni “p“ od penala nije tu bilo. Gosti su naravno oberučke prihvatili poklon, a sa dva brza gola u drugom poluvremenu i odagnali bilo kakve spekulacije o tome da li su zaslužili bodove ili ne. Nego šta nego jestu.

BODO - ROZENBORG (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 0:1

Jedan, ali vredan. Zahvalnost dugujemo Aleksanderu Sederlundu, koji je u 47. minutu postigao gol za minimalac Rozenborga na gostovanju kod Boda. Polako se diže norveški velikan koji je bio bez pobede u prva tri kola. Sad je vezao dve. Doduše, Bodo/Glimt nije baš merilo kvaliteta s obzirom da je u crnoj seriji od četiri poraza. Biće nam potrebno još malo vremena pre no što poklonimo apsolutno poverenje Rozenborgu.

MAJNC - FRAJBURGA (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 2:0

Pobeda koja može da bude vredna Majncovog opstanka u Bundesligi pamtiće se, pre svega, po odluci sudije Vinkmana da jedanaesterac u korist domaćina dosudi pošto su fudbaleri Frajburga već bili u svlačionici, po isteku prvog dela. Što ne menja utisak da je odluka pravedna. A još manje može da baci senku na trijumf domaćina koji je sa dva pogotka overio Argentinac De Blasis.

UESKA - BARSELONA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:1

Posle osam kola konačno pobeda Ueske! I to preokretom. Karles Alenja doveo je goste do vođstva u 57. minutu iz jedanaesterca, što je bila neka vrsta povoda domaćinu da se probudi. Brzopotetno je uzvratio Gonzalo Melero u 60, da bi se Argentinac Ezekijel Avila u 64. postarao za konačan rezultat i doneo vam prolaz ovog tipa.

OLIMPIJAKOS - KERKIRA (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 5:1

Lako da lakše ne može, mada se Kerkira otimala do pred kraj prvog poluvremena kada je Kevin Miraljas konačno pogodio za 2:1. Ali već u 51. precizan je i Konstantinos Fortunis, pa je svaka dilema o ishodu meča izbrisana. Do kraja meča još dva pogotka pirejskih crveno-belih tek da se podseti na nekadašnju dominaciju Olimpijakosa u Grčkoj.

DERI SITI - BOHEMIJANS (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 3:1

Aron Mekenef, pa kad je Bohemijans uzvratio Rori Paterson, za kraj i Niki Lou. Da dodamo i da bi verovatno sve izgledalo sasvim drugačije da pri rezultatu 1:1 sudija Patrik Kavano nije zaradio crveni karton i ostavio goste da se brane sa devetoricom na terenu. Nije moglo.

PRECRTANO

RIO AVE - TONDELA (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:1

Bes usmerite ka Helderu Guedešu. Ponajbolji strelac Rio Avea je pri vođstvu domaćeg tima od 1:0 iznudio penal, ali i iznervirao sve u klubu insistirajući na tome da ga on sam i izvede. Promašio je, trener Migel Kardoso ga je izveo iz igre i tu se sve raspalo. Na kraju, Tondela sa penala stiže do izjednačenja. Bilo je još šansi na obe strane, ali utisak je da se pitanje pobednika ne bi ni postavljalo da Guedeš nije napravio glupost pri rezultatu 1:0. A bio je najigraniji fiks dana.

VEST HEM - STOUK (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 1:1

Dva puta su domaći tresli mrežu Stouka i dva puta je Majkl Oliver, toliko kritikovan posle onog penala sviranog za Real u četvrtfinalu Lige šampiona protiv Juventusa, oba poništio zbog ofsajda. I oba - opravdano. Potom je Piter Krauč doveo goste u vođstvo, da bi u poslednjim trenucima Endi Kerol izjednačio na 1:1. Kasno je bilo, pa možemo da konstatujemo da fudbalski fanatici opet žale zbog Oliverove odluke. Bez obzira što je bila ispravna.

HALMSTAD - NORBI (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:2

Malo iznenađenje u Superatenu iliti  drugoj ligi Švedske. Halmstad je bio favorit, ali je negde usput zaboravio da to mora i da pokaže na terenu. U razmaku od samo deset minuta sredinom drugog poluvremena prvo Abdelrahman Saidi, pa Ričard Jarusvat pogađali su mrežu domaćeg tima, pa je na kraju pisalo - 0:2.

PORTO II - SPORTING II (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 0:2

Prvo mesto na tabeli Primeri, osmo u Segundi. Doduše, cilj B tima nije da pravi rezultate nego igrače, ali navijačima sigurno nije drago kad se izgubi u derbiju, pa nek su i rezervisti u pitanju. Pedro Delgade u 67. minutu, pa u trećem sudijske nadoknade i Kristijan Ponde pogađali su za Sportingovu pobedu od 2:0, ali mogućnost ispadanja i dalje preti lisabonskim Lavovima.

(FOTO: Action Images)


tagovi

predlozzi i tipovanjabet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara