TUŽAN PRIZOR NA GROBU OLIVERA IVANOVIĆA: Mali Bogdan zapalio sveću ubijenom tati (FOTO)

NovostiOnline/M.K.

16. 04. 2018. u 13:12

Navršava se tri meseca od ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića ispred prostorija stranke u Kosovskoj Mitrovici

ТУЖАН ПРИЗОР НА ГРОБУ ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА: Мали Богдан запалио свећу убијеном тати (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

DANAS se navršava tri meseca od ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića ispred prostorija stranke u Kosovskoj Mitrovici.

Najmlađi sin Ivanovića, sedmogodišnji Bogdan zapalio je tati sveću na Novom groblju u Beogradu. Fotografiju dečaka pored očeve večne kućeobjavila je na društvenoj mreži "Fejsbuk" njegova majka Milena Ivanović.


- Kažu da vreme leči sve rane, ali bol i tuga za Oliverom svakim danom sve su veći. Prazninu koju su nam u srcima 16. januara napravili krvnici, uzevši ga od nas zauvek, ostaće večna, kao i sećanje na njegov vedri lik i delo - rekla je u razgovoru za "Novosti", mesec dana od mučkog ubistva Ivanovića, Oliverova supruga Milena.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Krajisnik

16.04.2018. 13:44

Ovo je bas tuzan i zalostan prizor,jadno dete! Tragedija za porodicu Ivanovic,nazalost koja nikada nece saznati ko je ubio Olivera!

zare

16.04.2018. 22:20

Nesto najtuznije sto gledam ! Neka onaj ko ga je ubio, zamisli da je ovo njegovo neduzno dete koje ni krivo ni duzno trpi posledice necijeg nedela ! Ako je pocinilac pred ovom slikom miran, onda ne pripada ljudskom rodu !