16. april  2018. 08.17  | Izvor: Tanjug

Glišić: Smene i isključenja iz SNS do kraja maja

BEOGRAD -

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić najavio je da će do kraja maja neki članovi stranke i funkcioneri koji nisu dobro radili biti isključeni iz stranke ili smenjeni sa pozicije na kojoj se nalaze.

"Mora da postoji temeljna analiza rada jer nisu svi podneli isti teret tokom kampanje. Sagledaćemo i učinak naših lokalnih funkcionera u opštinama gde nisu bili izbori.Ukoliko građani nisu zadovoljni njihovim zalaganjem, ako nema rezultata, moraćemo tim pojedincima da se zahvalimo i napravimo promene. Očekujem da posao završimo do kraja maja", kaže Glišić za "Blic".

sns srpska napredna stranka naprednjaci

On dodaje da će Izvršni odbor stranke sprovesti kontrolu.

"Posledice su predviđene statutom stranke. Za nedostojne-isključenje, za one koji nemaju rezultate - smena", rekao je on i dodao da to važi za sve u stranci, ukljucujući i one koji su na funkciji ministra ili potpredsednika stranke.

Komentarišući rezultate izbora u Beogradu i to što su oni pokazali slabost opozicije i da li to odgovara SNS, Glišić kaže:

"Njihova slabost je njihov problem, a rezultat je njihove lopovske politike, nerada i štetočinskog odnosa prema Srbiji i našem narodu".

Na pitanje kako vidi mogućnost da gradonačelnik Beograda postane Zoran Radojičić koji nije "vojnik stranke" i da li bi to moglo da izazove nezadovoljstvo u SNS, Glišić diplomatski odgovara da je SNS ponosna na listu "Aleksandar Vučić- Zato što volimo Beograd", kojoj su građani dali, kako kaže, veličanstveno poverenje.

Na pitanje da li je vladi potrebna rekonstrukcija, on kaže da je uvek dobro podvući crtu i sagledati pojedinačne rezultate, šta je to što je svako od članova Vlade u okviru svog resora uradio za Srbiju i građane.

Upitan koji ministar iz SNS ne zaslužuje dalje mesto u vladi, on kaže da će to reći na sednici Predsedništva kad bude saslušao sve, video sve izveštaje i kada bude imao sve argumente za i protiv.

Tagovi
Broj komentara: 9

Rada  16. 04. 2018. | 08:33
Ovo cenim kod SNS - nema mesta za one koji ne rade i nemaju rezultate!
vojo  16. 04. 2018. | 09:06
Svi koji slabo rade, koji naemju rezultate treba da se pomere, smene ili iskljuce iz stranke, da na njihova mesta dodju ljudi koji zele raditi i zalagati se.
Maja  16. 04. 2018. | 09:39
Niko nije pošteđen, svako će da dobije ono što je zaslužio.
Maki  16. 04. 2018. | 10:12
Ni jedna stranke, sem naprednjaka, nije menjala svoje rukovodioce do sada i praksa koju je uvela Srpska napredna stranka je dobra. Funcioneri treba da poštuju rad, da rade za dobrobit naroda i poštuju zakon, ko radi drugačije treba da bude smenjen.
Una  16. 04. 2018. | 10:54
Bravo,sve po zasluzi ce da bude.
Miki  16. 04. 2018. | 15:26
Nema zaštićenih. Svi moraju snositi odgovornost i posledice za svoje postupke.
Steva  16. 04. 2018. | 18:31
Ajde da vidimo i to cudo da neko pomeri predsednika opstine beocin mitra milinkovica?
Dr Miggyy  17. 04. 2018. | 22:20
OBJAVA ILI OBZNANA O SMENI SPASKOVSKOG?

Kako to da se tek sada sazna da generalni direktor RTB Bor, Blagoje Spaskovski. radi protiv SNS, a do sada vedrio i oblačio RTB Borom, Borom, parama, bakrom i zlatom . On je poznat preletač i to nije čudno. Čudno je da je on uvek radio za sebe pa za čelnika stranke (Milošević, Dinkić, Tadić i sada Vučić). Od tolikog rada za sebe i za čelnika stranke RTB Bor je pao na kolena i samo ga održavaju bajkolaži i hvalospevi. Sve dok cure iz njega pare, bakar i zlato niti RTB Bor će biti privatizovan, niti Sosa smenjen do kraja života.

ΛV menja Spaskovskog, čelnika RTB Bor, zbog veoma solidno instrujirane laži o gradnji izmišljene nove topionice. Naime, ΛV tek sada je saznao, ko bajagi, da u Boru nije izgrađena nova topionica, već nova peć za topljenje i postrojenje za proizvodnju sumporne kiseline. Ostali delovi konvertori, anodne peći, skladišta transporteri, trafostanice, putevi, kanalizacija i vodovodne mreže i putevi su iz ranijih faza gradnje.
Dr Miggyy  18. 04. 2018. | 18:32
Jedino cena rekonstrukcije je na visini troškova gradnje zaista nove topionice. Spaskovski se toliko osilio da je napravio u RTB Bor kadrovsku i ekonomsku katastrofu, ΛV je otpisao dugove od devetsto miliona evra, duguje 80 mil. evra EPS-u za struju, državi za rudarsku rentu 40 mil. evra, Miilineosu 40 ili 60 mil. evra i 300 mil evra za rekonstrukciju topionice, što je mnogo mnogo je. O muljavini u RTB Bor mnogo je rečeno, a onaj koji je trebao da čuje, nije. On je izjavio da borani više vole pse lutalice nego Spaskovskog, izletelo mu. A sada će ga menjati, ??