SUPRUGA BANETA OPAČIĆA PODRŽALA BEKVALČEVU: Kako se neko kome daš celu sebe pretvori u tvog dželata?

Novosti online

15. 04. 2018. u 18:44

Supruga poznatog tekstopisca Baneta Opačića, Marina Pekić, jedna je od onih žena koje nisu mogle da ostanu neme na nasilje koje se dogodilo nad Natašom Bekvalac

СУПРУГА БАНЕТА ОПАЧИЋА ПОДРЖАЛА БЕКВАЛЧЕВУ: Како се неко коме даш целу себе претвори у твог џелата?

Foto: Printskrin

Supruga poznatog tekstopisca Baneta Opačića, Marina Pekić, jedna je od onih žena koje nisu mogle da ostanu neme na nasilje koje se dogodilo nad Natašom Bekvalac.

Iz tog razloga se ona oglasila putem Instagrama, pružajući podršku pismom koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Objavila je sliku sa svog venčanja, a napisala sledeće:

- Potpisala sam za i u dobru i u zlu. Potpisala da ćemo se poštovati i negovati jedno u drugom samo ono najlepše. Potpis je za ljubav a ljubav nije matematika da u formule pretvorimo naše izbore. Kada svet počne da se ruši, odjednom su svi proroci i svi su znali da je sve u startu bila greška. Vest o nasilju muškarca nad ženom me uvek duboko potrese kao nekog ko bira da veruje u srećne krajeve svih ljubavnih bajki.

SAŠA VIDIĆ OPLEO PO LAZUKIĆU: Pa on je jedan ljigavac, u zatvoru bi brzo našao dečka

Ne postoji manji muškarac od onog koji digne svoju ruku na ženu. Još manji od tog malog je onaj koji digne ruku na majku svog deteta. Muške ruke su snažne i velike da se u njima osećamo sigurno. Tome su nas naučili naši očevi i nismo manje sposobne ako od svog muškarca očekujemo da bude taj zaštitnik, oslonac i leđa na koja se žmureći naslonimo. Neki od njih su nažalost samo hodajuće kukavice u koži muškarca.

A post shared by Bane Opačić (@baneopacic) on Jan 19, 2017 at 3:12pm PST



Izazvala ga je ? Provocirala ? Odgurnula, vikala ? Nema alibija za grubost, za šamar, za batine. Ne postoji alibi ! Nisi muško, osramotio si svakog čestitog i pažljivog muškarca. Kako se neko kome daš celu sebe pretvori u tvog dželata? Presudi svojim kukavičlukom svakom planu i svakom snu koji si utkala u njega sa nadom da je on taj pravi.

OTAC NATAŠE BEKVALAC: Na njenom telu se vidi nasilje, nije nam dobro


A post shared by Bane Opačić (@baneopacic) on Apr 14, 2018 at 8:50am PDT



Odgovor nemam, imam samo osećaj ljutnje, razočarenja, saosećanja sa ženom, majkom, slabijim polom jer to jesmo a svako ko svoju snagu upotrebi da napravi modricu na našem telu ne zaslužuje ništa drugo osim doživotnog prezira. Neću reći pažljivo birajte jer je to najlicemernije što se može ali ću reći budimo hrabre ako nam se ikada nešto slično desi. Da se uprkos strahu i bolu brzo sklonimo od nasilnika ako smo već imale nesreću da nekog takvog zavolimo.

Stop nasilju nad ženama!!!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

Vlada Legenda

15.04.2018. 19:27

Ja opet kažem,udariti slabijeg od sebe,udariti ženu je trenutak svesti bez mozga!Jednostavno iskuliras njene histerije i eventualne uvrede i provokacije u fazonu"ok,i šta sad?Hoćeš da ideš,idi!".Verzija u kojoj hoćeš i nju i onu drugu je bukvalno moguća 1:ne znam koliko!Razlaz?Ok,ali budeš dasa,i to odradiš civilizovano!

Sofronije

16.04.2018. 01:17

Mozda zato sto nije dala celu sebe .. vec uzima sve sto hoce.. a to ocigledno vise nije moguce. Njoj ni jedan muskarac nije dobar, zapravo dobar je dok trose pare na njene budalastine koji je ponela iz kuce .. posle toga .. pocinje sa histerianjem na javnom mestu .. ucenama i vec pripremljenim scenarijima kao i u vek do sada ..

Novosađanin

16.04.2018. 08:55

Žena će lako naći čoveka koji će se ubiti zbog nje, ali ona to neće, traži čoveka zbog koga će se ona ubiti. Zato budi muško i ne diraj to najlepše stvorenje od boga dato..Pruži joj pažnju i uživanje za nezaborav a ona će ti uzvratuti na isti ali suptilniji način.Učini je zavisnom od tvoje brige, pažnje i muškog poštenja i ponosa i dobićeš sve darove ovog sveta- ljubav, decu, radost življenja..

Dragan Bgd

16.04.2018. 12:39

@Novosađanin - za: Novosadjanin: nisam shvatio , da li si ozbiljan. Ako jesi, molim te, ne lupetaj gluposti, ovo sto si napisao nema veze sa zivotom. Nisam zenomrzac, daleko od toga, ali, sto im vise pruzas, sve su gore, zahtevnije, bahatije itd. Naci neku sredinu u ponasanju prema zenskom rodu je jako tesko, skoro SF.

K957

16.04.2018. 09:16

Nije mi jasno jel neko postavio skrivenu kameru u tom stanu kad tako sve znate šta se tamo dešavalo i okrivljujete nekoga bez dokaza. Ovde je to tako da je bilo koja vest u pitanju unapred si kriv i osuđen ! Američki sistem, bravo!

Ja

16.04.2018. 11:34

Ko je bane, ko je marina? Jel može za ovako bitnu povredu zakona neko smislen, cenjen i pametan da da podrsku, a, ne anonimusi koji na tudjoj nesreći stiču popularnost. Inače "umetnicki opus" prebijene mi je fuj, ali ubistva i prebijanja zena u Srbiji je već epidemija. Za druge strane zene to masovno i zloupotrebljavaju, tako da smo bolesno društvo na više nivoa.

hmhm

16.04.2018. 12:47

Moraju egomanijaci da skrenu paznju na sebe sta da se radi. Sve ce uraditi da budu u centru zbivanja i ovako javno da se brukaju ako treba. Poremeceno drustvo.