Vozač CAR:GO lakše povređen, kada su ga napali taksisti

Beta

14. 04. 2018. u 16:40

Vozač "CAR:GO" lakše je povređen kada su ga fizički napali taksisti kod Vukovog spomenika u Beogradu, a njegovo vozilo je oštećeno

Возач CAR:GO лакше повређен, када су га напали таксисти

Ilustracija / Foto: Free Images Pixabay

Vozač "CAR:GO" lakše je povređen kada su ga fizički napali taksisti kod Vukovog spomenika u Beogradu, a njegovo vozilo je oštećeno, saopštila je danas ta kompanija.

Kako se navodi, do incidenta je došlo noćas oko 1.30, kada su šestorica taksista napala vozača "CAR:GO", uz pretnju oružjem. "Oni su držali ruke iza leđa simulirajući držanje pištolja. Došlo je i do verbalnog napada, prilikom čega su pretili i kazali da 'će nas pobititi', i da 'nismo svesni šta radimo i ne znamo šta nam se tek sprema'", navodi se u saopštenju.

"CAR:GO" je naveo da su zbog tog incidenta poslali obaveštenje Ministarstvu unutrašnjih poslova, Kancelariji gradonačelnika Beograda i svim beogradskim taksi udruženjima i pozvali nadležne da reaguju i spreče dalje napade i incidente.

Kako su naveli, sinoćni incident nije prvi, jer se i ranije dešavalo da beogradski taksisti ometaju rad njihovim vozačima i onemogućavaju mušterijama da uđu u vozilo "CAR:GO", snimaju ih, slikaju i prate.

"CAR:GO" je prvi domaći auto prevoznik u Beogradu koji omogućava naručivanje vožnje preko mobilnog telefona, gde vozači nisu taksi prevoznici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Panic Mechanic

14.04.2018. 16:47

Па нормално. Дивљи Такси је забрањен. Не плаћају таксисти паре за разне дозволе, таксе, порез, да би им неки дивљаци који ништа од тога не плаћају отимали муштерије.

Crni Gruja

14.04.2018. 16:52

Kada njih ne sankcioniše komunalna policija jer obavljaju taxi prevoz mimo propisa, zašto jure sirotinju koja sa kartona prodaje svašta nešto da preživi. Zar zakon nije isti za sve.

M.

14.04.2018. 17:52

Vreme je da se taksisti dovedu u red. Mnogo su se osilili. A usput su jako neprijatni, prljavi ( vecini im jako smrdi kada udjete u auto) i slicne neprijatnosti. Kazne, oduzimanje dozvola i automobila za sve to, pa da vidite kako ce biti uredni, cisti i prijatni.

Srbin

14.04.2018. 19:27

Car-Go ne krade i ne vara klijente. A oni, koji su napali čoveka na radnom nestu, 10 godina robije za primer.