Pep Gvardiola
Pep Gvardiola

Gvardiola, burazeru, bolje da si ćutao...

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.04.18. | 09:46

A pre dve godine pričao je neku sasvim drugu priču

Zna valjda i sam Pep Gvardiola da za dve godine nije ispunio očekivanja u Mančester Sitiju.

Ona neće biti ispunjena sve dok ne donese "ušatog" na Etihad i tako smesti Građane u društvo najboljih svetskih klubova, ali će to teško ići što je pokazala i eliminacija od Liverpula u dve utakmice četvrtfinala (1:5).

Izabrane vesti

Koliko će ga bogati vlasnici Sitija trpeti pokazaće vreme.

Po receptu pojedinih ovdašnjih fudbalskih radnika poneo se sinoć i Pep posle utakmice sa Crvenima, kada je kritikovao suđenje zemljaka Lahoza. Tako to biva u fudbalu, retko ko će biti fer i reći da je kriv kada je nadigran u dve utakmice, lakše je sve svaliti na sudije.
"U takmičenju kao što je Liga šampiona, ekipe su toliko izjednačene da sudijske odluke imaju ogromnu važnost“, rekao je Gvardiola posle meča.

A samo dve godine ranije Gvardiola je u sličnoj situaciji, kada su mu sudije pomogle, pričao drugu priču. On je trenirao Bajern u osmini finala Lige šampiona protiv Juventusa kada je Stara dama bila oštećena u revanšu u Minhenu (poništen Moratin gol), a Katalonac se tada pravio lud. 
"Juventus je isuviše veliki klub da bi se žalio na sudije. Kada izgubite, rukujete se s rivalom i idete kući. Čestitate protivniku", rekao je svojevremeno Katalonac.

Dokaz da ni Gvardiola nije baš toliki fudbalski šmeker kakvim se predstavlja...

Foto: Action Images 


tagovi

Pep Gvardiola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara