Vaterpolisti od četvrtka na Evropa kupu u Rijeci: Povrede menjaju spisak

Nacionalni sport - Utorak 03.04.2018 - 07:11

Mladi bek Partizana Petar Tomić zameniće povređenog Savu Ranđelovića na predstojećem takmičenju. Savić ranije, takođe zbog povrede, nije pozvao Ubotića, dok je Prlainović oslobođen ove akcije

Povrede menjaju spisak FOTO: EPA Povrede menjaju spisak FOTO: EPA
Mladi bek Partizana Petar Tomić zameniće povređenog Savu Ranđelovića na finalnom turniru Evropa kupa od 5. do 8. aprila u Rijeci. Zvezda mađarskog OSC je prošle subote u Breši dobio udarac u glavu u duelu sa jednim italijanskim igračem, zbog čega je morao na ušivanje. Zato će mirovati sedam-osam dana.
 
Kormilar Srbije Dejan Savić (na slici) ranije, zbog povrede, nije pozvao ni centra OSC Nemanju Ubovića (napukao prst na ruci), dok je za ovu akciju oslobodio Andriju Prlainovića.
 
Olimpijski pobednici turnir u Rijeci "otvaraju" u četvrtak (20.30), protiv Crne Gore. U petak (19.00) igraju sa Francuskom, a u subotu (19.00) sa Hrvatskom. U nedelju je razigravanje za plasman od 1. do 8. mesta. U drugoj grupi su Mađarska, Španija, Italija i Grčka.
 
Na spisku su: Gojko i Duško Pijetlović, Dušan Mandić, Viktor i Strahinja Rašović, Petar Tomić, Miloš Ćuk, Radomir Drašović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Đorđe Lazić, Gavril Subotić, Stefan i Branislav Mitrović.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: