REZZIME DANA (petak): Crveni psi, sram vas bilo

Vreme čitanja: 4min | pet. 30.03.18. | 22:44

Pogledajte ko vam je 30. marta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

VIGAN - OLDAM (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:0
Sa Viganom nema frke. Ako ste igrali na njih poslednja tri puta, uvek su vas ispoštovali. Danas je lagano pao Oldam. Strelci su bili Vil Grig, Džejms Von i Nik Pauel. Tako se to radi. Bez sekiracije, bez nervoze, bez čekanja.

KARDIF - BARTON (tip 1, kvota 1,35)  - rezultat 3:1
Ovde nije bilo nikakve dileme. Kardif je upisao lagan trijumf protiv Bartona. Ovde se vidi koliko znači kada postignete gol na vreme. Istina, Barton je izjednačio pa je morao opet da se čupa, ali i to je učinio relativno na vreme - pred kraj prvog poluvremena. Do kraja je Kardif rutinski odrađivao posao.

MARITIMO - FEIRENSE (tip 1, kvota 1,70)  - rezultat 4:1
Možda rezultat govori da nije bilo brige sa Maritimom - suštinski i jeste tako - međutim niko se ne bi bunio da je domaćin malo ranije nagovestio keca. Ovako, morali ste da čekate sve do 51. minuta, ali kada su gosti načeti, samo su se ređali golovi. Do 60. minuta bilo je 3:0, a samim tim konačno jasno da će kec biti zaokružen. 

RIO AVE - EŠTORIL (tip 1, kvota 1,72)  - rezultat 2:0
Za razliku od Maritima, Rio Ave nije bio toliko ubedljiv, ali se makar pobrinuo da ne grickate nokte. Pele je pogodio iz penala u 12, Geraldeš povisio na 2:0 u 39. minutu i to je bilo to. Rio Ave je u prvom poluvremenu završio čitav posao. 

SIVAS - KARDEMIR (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 1:0
Mnogo teže nego što se očekivalo Sivas je na svom terenu upisao novu pobedu i to zahvaljujući tamnoputom napadaču Tijeviju Bifumi. Njegov udarac u 47. minutu na pas Robinja bio je dovoljan domaćinu da savlada nejaki Kardemir sa 1:0 i uputi ga ka drugoj ligi. Očajni fenjeraš je i večeras pokazao da ne zaslužuje kvalitetom da igra u turskoj eliti pošto je zabeležio sedmi uzastopni poraz u šampionatu.

MILVOL - NOTINGEM FOREST (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 2:0
Ma, ima li šta lepše kada tim na koji ste igrali da gol već u prvom minutu?! Vilijams je načeo Notingem Forest, u 33. minutu bio je precizan Gregori i to se ispostavilo kao dovoljna zaliha za domaće. Već ste ovde mogli da dignete sve četiri uvis i uživate. Razloga za brigu nije bilo, Milvol je na vreme završio posao, a kvota je bila prste da poližeš. 

NIM - VALENSIJAN (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:0
Jedan, ali vredan. Naravno da je bolje kada favorit isprepada protivnika i već mu uvodnim minutima smesti dva, tri komada. Manje brige za njih, manje za vas. Nažalost, ne ide to uvek tako, ali na kraju je najvažnije da je posao obavljen, a Nim je večeras položio ispit. Pogodio je Rašid Aliui u 20. minutu. Na vreme. Istina, morali ste da strepite do samog kraja, ali ishod je bio pozitivan. Čestitamo. 

OSIJEK - SLAVEN (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 3:0
Da bi sve bilo na svom mestu moralo malo i sreća da umeša svoje prste. Upravo se to dogodilo na okršaju Osijeka i Slavena gde je gostujući fudbaler Božo Musa dvaput smestio loptu u sopstvenu mrežu. Defanzivcu Slavena nije bio dan, ali vi ste to uspeli da naplatite. Osijek je slavio, posao je obavljen, kvota je bila solidna.

PRECRTANO:

DINAMO BUKUREŠT - JUVENTUS BUKUREŠT (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:2
Nema ko ovde danas nije gađao keca. Sve je bilo na strani Dinama iz Bukurešta, čak smo u najavi napisali da je okršaj Crvenih pasa sa Juventusom sve samo ne pravi gradski derbi, ali ovaj meč je dokaz da nikada ne treba potcenjivati protivnika ma koliko on objektivno bio slabašan. Siprijan Petre doveo je goste u vođstvo u 10. minutu, a domaći su se probudili tek nešto malo po početku drugog poluvremena kada je pogodio Danijel Popa. Taman kada se očekivao preokret, Juventus je uzvratio paljbu preko Valasa. Ko je ovo očekivao?

DERBI - SANDERLEND (tip 1, kvota 1,57)  - rezultat 1:4
Bolno prizemljenje... Ako ništa drugo, kec nije bio ni na vidiku. Kada su "bezdušni" Džordž Hanimen i Ešli Flečer načeli goste, jasno je bilo da će domaćin teško da se vrati u igru. Derbi je uspeo da postigne samo gol, a Crne mačke su u nastavku postigle još dva gola. Šteta... 

Foto: Shutterstock


tagovi

rezzime danarezzime

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara