Dragi Los Anđelese, nema na čemu

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.03.18. | 16:54

Spektakularno, kao i sam Zlatan

Holivud je na nogama. Digao ga je - Zlatan Ibrahimović.

I to na kakav način. Isti onaj kojim je tokom karijere oduševljavao publiku širom sveta. Spektakularno.
Dragi Los Anđelese, nema na čemu“, poruka je preko cele strane lokalnog LA Tajmsa, ispod koje se potpisao švedski napadač i na originalan način potvrdio prelazak iz Mančester junajteda.

Izabrane vesti

Taj zakupljeni prostor - mada Šveđaninu reklama nije potrebna, jer je brend sam za sebe - dočekao je u petak jutro čitaoce Los Anđeles Tajmsa koji bi, prema Ibrinom mišljenju, trebalo da budu privilegovani što je potpisao za klub iz njihovog grada. Zato misli da bi oni trebalo njemu da zahvale.
Odlučio sam da potpišem za Galaksi, jer smatram da je to pravo mesto za mene. Mogu još dosta toga da pružim na terenu, da pomognem ekipi. A Galaksi je najbolji klub u Sjedinjenim Državama. Bez sumnje“, rekao je, između ostalog, Zlatan posle potpisivanja dvogodišnjeg ugovora vrednog ukupno 3.000.000 dolara.

Znatno manje nego što je zarađivao u Mančester junajtedu, ali u 36. godini, kad su ga povrede već načele, a Žoze Murinjo elegantno sklonio u drugi plan, selidba preko Atlantika nametnula se kao logično rešenje. Za istim su posezali Dejvid Bekam, Tjeri Anri, David Vilja, Didije Drogba, Frank Lamaprd, Andrea Pirlo...
U Evropi sam osvojio 33 trofeja, igrao u najboljim klubovima sveta, sa najboljim igračima planete, a želeo sam da dođem u Ameriku i da svoju igru prikažem ovde. Želim da ljudi uživaju u mom načinu igre. Došao sam da bih pobeđivao“.

Posle Amsterdama, Torina, Milana, Barselone i Mančestera, odlučio je da „zapali“ i Los Anđeles. Klub ga je predstavio videom u kome pored Zlatana korača njegova omiljena životinja, lav. Valjda da pokažu konkurenciji da bi trebalo da se plaše ovog tima.
Nije u pitanju novac. Zlatan nam je jasno stavio do znanja da je kod nas došao da bi  osvojio titulu“, uverava Dan Bekerman, predsednik LA Galaksija. „Los Anđeles je grad u kome žive zvezde, a Ibra će biti jedna od najsjajnijih koja se pojavila na našem nebu. U bilo kom sportu“.

Ibrahimović će u dresu novog kluba debitovati 31. marta protiv lokalnog rivala Los Anđeles FC-a, novog člana MLS lige.

 


tagovi

Los Anđeles GalaksiZlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara