Mrkela: Milojević kaže - glupost

S. ILIJOSKI

22. 03. 2018. u 14:48

Olimpijakos i Crvena zvezda demantovali da se srpski trener na leto seli u Pirej. Sportski direktor: To je njegov jedini odgovor na pitanje ima li bilo kakve istine u svemu

Мркела: Милојевић каже - глупост

Mitar Mrkela i Vladan Milojević foto: M.Vukadinović

VLADAN Milojević od leta preuzima Olimpijakos! Vest koju je lansirao grčki "Novosport" odjeknula je kao bomba u obe zemlje, ali su eksploziju ekspresno sprečile sve tri strane, oštro demantujući bilo kakvu vezu sa istinom.

Nije tajna da je Milojević izuzetno cenjen u zemlji Helena, interesovanje Pirejaca postojalo je i u vreme dok je sa uspehom vodio Panionios.

- Razgovarao sam s Milojevićem i pitao da li ima bilo kakve istine u tim pisanjima. Odgovorio mi je jednom rečju: "Gluposti". Mislim da je to više nego dovoljan odgovor svima - poručio je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

Sportski direktor je u neku ruku objasnio i zašto još uvek nije produžen ugovor sa uspešnim trenerom:

- Kada je Milojević dolazio u klub, dogovorili smo se da je jedini cilj šampionska titula i da posle godinu dana sednemo i dogovorimo se o daljoj saradnji. Tako će i biti. Potpuno smo posvećeni radu i borbi za titulu i zbog toga ovakvim vestima ne treba davati na značaju. Potrebni su nam mir i stabilnost.

Upravi Olimpijakosa nije mnogo trebalo da demantuje bilo kakav predugovor koji su navodno napravili sportski direktor Darko Kovačević i trener crveno-belih.

- Nema dogovora sa Milojevićem, nismo ni razgovarali - istakli su kratko iz grčkog kluba.

Sve tri strane su demantovale dogovor, ali u životu važi pravilo "nikad ne reci nikad". Kraj sezone je i blizu i daleko, kad se završi sezona, znaće se i da li Vlada Milojević ostaje na "Marakani" ili ide u inostranstvo.

TITULA KLjUČ OSTANKA

VLADAN Milojević je u rezimeu zimskih priprema rečenicom "primarni cilj je titula" nagovestio koji ga rezultat zadržava na "Marakani".

S obzirom na to da je Milojević čovek od reči, ako bude vratio titulu u Ljutice Bogdana, sigurno je da će sesti i prvo razgovarati sa čelnicima Zvezde iako, javna je tajna, ima pozive iz nekoliko klubova iz Evrope i pogotovo iz arapskog sveta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Rukovalac na japaneru

22.03.2018. 15:15

@Milan Galic - Milojevićev sin igra za mladu reprezentaciju Grčke a on nosi duksericu sa engleskim grbom. Drugosrbijanci!

Деки

22.03.2018. 15:36

@Milan Galic - Али америчка и канадска застава најближе срцу! Срамота за сваког поштеног Србина, осим за разне "милојевиће".