Sreda, 21.03.2018.

14:29

Sergej demantuje: Kežman mi je kao porodica, zajedno do vrha

Fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić demantovao je pisanja Italijana da je odlučio da angažuje portugalskog menadžera Žorža Mendeša umesto Mateje Kežmana.

Izvor: B92, MozzartSport

Sergej demantuje: Kežman mi je kao porodica, zajedno do vrha
Foto: StarSport

Rimski "Il Mesađero" je preneo da će Milinković-Savić u narednom periodu sarađivati sa Mendešom koji bi trebalo da mu završi transfer u Real Madrid vredan 140 miliona evra zbog odličnih odnosa Portugalca sa prvakom Evrope.

"Moram da kažem da nisam promenio menadžera. Mateja Kežman i njegovi partneri su mi kao članovi porodice i naši odnosi bolji su i jači nego ikad. Počeli smo da saradjujemo pre pet godina s ciljem da zajedno dođemo do vrha i na dobrom smo putu", poručio je Milinković-Savić u izjavi portalu Mocartsport.

Pisanje tog lista ranije je demantovao i sportski direktor Lacija Iglji Tare rečima da takvi navodi služe samo da destabilizuju rimski klub u pohodu na ostvarivanje ciljeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: