Kako je policajac ispao najpametniji u „Stolicama“ u Leskovcu

Policajac koji je patrolirao ulicama Leskovca dok se snimala popularna emisija „Stolice“ jedini je znao odgovor na pitanje: Kako se kod muslimana naziva imanje zaveštano u verske ili humanitarne svrhe.

Voditelj i poznati stend ap komičar Srđan Dinčić pohvalio je leskovačke organe reda i mira, akako je protekla prva od par epizoda snimljenih u gradu na Veternici pogledajte ovde:

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

6 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Harry
21.03.2018. 21:24

Nikola, Nikola… ala si načitan…

Tužna redakcija
21.03.2018. 23:22

Ne shvatam zašto imate potrebu da o ovom stvarima pišete, naročito ako se uzme u obzir da je on „izguglao“ to na telefonu (što se i videlo u emisiji, najpre ide uz njih, i u prvom kadru se tačno vidi kako koristi telefon a tek nešto kasnije daje odgovor iako je sve vreme mogao da kaže). Elem da rezimiram, ovo je kritika redakciji da ne pravi informer od jug medije, a čika policajcu svaka čast na snalažljivosti, ništa drugačije ne bih uradio ni ja u datoj situaciji.

Nema ljutiš
22.03.2018. 14:59
Odgovor za  Milica Ivanović

Poštovana redakcijo,
Nisam želeo da Vas vređam ili nešto slično. Naprotiv, hteo sam da dam konstruktivan komentar. E sad, u pravu ste, mogu da preskočim i da otvaram sajtove koji se bave ovim i sličnim temama (inače to i radim), ali sam odbijao da prihvatim da ste postali baš takav sajt. Hoću da kažem da je moguće(a ne mora da znači) da tog čoveka bez njegove volje izlažete , evo ovakvim komentarima, a on je samo bio snalažljiv i hteo da pomogne, ne i da se o tome pišu propagandni novinski tekstovi.
Hvala najlepše na sugestiji, gledaću da je primenim.

qwert
22.03.2018. 16:13
Odgovor za  Milica Ivanović

Veoma neprofisionalno ponasanje .Mnogo ste osetljivi na kritiku. Kao da ne vidite sami da je covek u pravu.

qwert
22.03.2018. 16:14

Neprofesionalno htedoh reci.