• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati koji su pravili PAKAO na setu!

Izvor mondo.rs

Igrali su zaljubljene parove ili najbolje prijatelje, a privatno su se tukli, psovali, svađali ili pravdu tražili na sudu!

Poznate licnosti u intervjuima cesto deluju nasmejano i prijemcivo, narocito kada zajedno pricaju o nekom upravo završenom projektu. Te, ne zna se ko je bio veci profesionalac, te svi smo bili kao velika porodica… Naravno, to najcešce uopšte nije istina, a ovi parovi to i dokazuju!

MONDOPop - vaša nova omiljena filmska emisija!

Da ste ih videli na snimanju, nikada ne biste poverovali da ce se smuvati i ostati zajedno cetiri godine – Rajan Gosling i Rejcel Mekadams pravili su pakao na setu "Beležnice". Ekipa filma toliko je ocajavala zbog njihovog lošeg odnosa, da je reditelj na kraju "prelomio" i pozvao bracnog terapeuta kako bi na zajednickim seansama pomirio glumce. I uspelo je, ne samo da su se pomirili vec su se i zaljubili!

Beležnica nije gotovo
Izvor: YouTube/Movieclipstrailers

Još jedan filmski par, Leonardo di Kaprio i Kler Dejns, bili su sve samo ne Romeo i Julija na snimanju istoimenog filma. Razlog je, navodno, bio u tome što je Leo bio stariji od Kler, ali i mnogo nezreliji. Stalno je ekipi filma priredivao neslane šale, koje se jedino njoj nisu dopadale i zbog toga je njihov odnos, kada se kamere ugase, bio "leden". Di Kaprio je kasnije rekao da je Dejnsovu smatrao "uobraženom i uštogljenom".

Romeo i julija scena
Izvor: YouTube/Movieclips

Par iz "Prljavog plesa" takode se nije podnosio, a Patrik Svejzi svu krivicu je svalio na Dženifer Grej. U svojoj autobiografiji "The time of my life" prisetio se nekih od situacija sa seta.

Dirty dancing
Izvor: YouTube/CPhillips92

"Imali smo više trzavica, narocito kada bismo dugo snimali i bili umorni. Ona je bila veoma nestabilna, i ako bi je neko kritikovao, odmah bi briznula u plac. Opet, nekada je namerno kvarila atmosferu kada bi se ponašala blesavo, zbog cega smo, vec umorni, neke scene morali da ponavljamo iznova i iznova," napisao je on.

Terapija za parove naredena je i Stani Katic i Nejtanu Filionu, odnosno detektivki i piscu iz serije "Kesl".

Kesl blupers
Izvor: YouTube/TVCastleAlways

On je navodno tvrdio da je ona "nepodnošljiva diva" na snimanju, pa je produkcija i njima naredila da zajedno sa terapeutom pokušaju da pronadu rešenje svojih problema. Ali, izgleda da im nije pošlo za rukom, pa su ceste svade ili periodi "potpunog prekida komunikacije" izmedu ovog TV para bile jedan od razloga zašto je serija ukinuta posle osam sezona.

Snimanje "Pedeset nijansi sive" navodno je pokazalo 50 nijansi užasnog raspoloženja, pošto Džejmi Dornan i Dakota Džonson nisu mogli da se "smisle" medusobno. Par je cak u jednom intervjuu 2014. otvoreno rekao da se "mrzi".

Džejmi I Dakota
Izvor: YouTube/Today

Igrale su najbolje drugarice, a prezirale su se i to otvoreno – Sara Džesika Parker i Kim Katral inicijalno su se posvadale oko honorara u seriji "Seks i grad". Kim je navodno "odlepila" kada je cula da Sara Džesika zaraduje duplo više od ostale cetiri glumice, a "Keri" nije bilo pravo što publika više voli "Samantu". Ovaj sukob, inace, traje godinama i još uvek mu se ne nazire kraj.

SATC keri i samanta
Izvor: YouTube/SATCClips

Glumci Harison Ford i Džoš Hartnet inace važe za prijatne poznate licnosti, ali ne i u paru – kada su 2003. snimali "Hollywood homicide", padale su teške reci na setu. Jednom je Džoš nazvao Harisona "matorim prdežom", Ford nazvao Hartneta "propalicom", a došlo je dotle da su izbegavali jedan drugoga da pogledaju, a kamoli da razgovaraju osim ako to scena nije zahtevala.

Holivud homisajd
Izvor: YouTube/AdsNTrailers

Fredi Princ Džunior stisnuo je zube i snimio do kraja svoje scene za seriju "24", ali je kasnije "pljuvao" glavnog glumca Kifera Saterlenda.

24 fredi princ
Izvor: YouTube/24Crawler

"Igrao sam u toj seriji i to je bilo užasno iskustvo. Mrzeo sam svaki sekund na snimanju. Kifer je najneprofesionalniji lik sa kojim sam ikada saradivao. Ne ogovaram ga, rekao bih mu to u lice. Mislim da je svako ko je ikada radio sa njim osetio isto. Toliko je bio grozan, da sam posle tog snimanja hteo da prestanem da se bavim glumom uopšte," rekao je glumac.

Na sudu su završili Terens Hauard i Robert Dauni Džunior, zbog spora na snimanju prvog "Iron man" filma. Hauard je optužio Daunija da je pokušao da ga izgura iz projekta i prisvoji njegov honorar, zbog cega ga je "Iron man" tužio! Ipak, spor su izgladili dogovorom, pošto je Terens procenio da je život "previše kratak da bi ga trošio na gluposti".

iron man terens
Izvor: YouTube/BadFishKhoo

Jedna od svada koje su se završile otkazom je ona izmedu Selme Bler i problematicnog Carlija Šina. Selma je igrala u seriji "Anger management" sa Šinom, i svakog dana su se svadali. Kada se upravi televizije "FX" požalila na nedostatak Šinove "poslovne etike", dobila je – otkaz. Kako? Tako što je Šin bio izvršni producent sopstvene serije i mogao je da donese "izvršnu" odluku da otpusti koleginicu koja mu je bila antipaticna. I kasnije da je izvreda u nizu prostackih SMS poruka…

Čarli i Selma
Izvor: YouTube/Lionsgate Movies

Otkaz je dobio i legendarni Bil Marej, i to iz filma "Carlijevi andeli".

Bozli Anđeli
Izvor: YouTube/Movieclips

Snimio je prvi nastavak sa Kameron Dijaz, Lusi Liu i Dru Barimor, ali je prozvao Lusi da ne ume da glumi, i to pred svima na setu. Ona ga je navodno fizicki napala, ekipa ih je razdvojila, a producenti procenili da im je važniji jedan od "andela" nego Bozli, i zamenili ga Bernijem Mekom u narednom nastavku.

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Z

9

Dr Mr Ja

Uzive se u ulogu ,to je to sto posto ,presaltaju se totalno:)

El_kiddo

Paja i Jare...

SERIJE