Humanitarni tiket u podne: Biljana Jevtić tipuje za KK Ikar iz Gornjeg Milanovca

Vreme čitanja: 5min | sub. 17.03.18. | 12:00

Poznata folk pevačica očekuje pobedu Juventusa u gostima!

Nakon što smo svojevremeno u Humanitarnom tiketu u podne ugostili pevača Aleksandra Acu Ilića koji je rado podržao društveno odgovorno poslovanje kompanije Mozzart red je da nam na stranice Mozzart Sporta dođe i lepša Acina polovina, Bilja Jevtić.

Naravno, Bilja je, kad je sastavljanje plemenitog listića u pitanju zatražila svesrdnu pomoć muškog dela porodice Ilić – Jevtić. Aca je taj zadatak sa radošću prihvatio, ali pre svega nekoliko rečenica o našoj poznatoj pevačici.

Izabrane vesti

Biljana Jevtić je srpska folk pevačica, poznata po hitovima: Evo ti srce na dlanu, Uzmi, ago, što ti drago, Proklet da je ovaj život, Ništa ne brini, Opasna je igra ta, Plitak potok, Plakaćemo sutra, Suzo jedina, Stariš, a ne osetiš...

Naša današnja goššća rođena je 17. oktobra 1959. godine u Nišu. Na takmičenju „Prvi glas Srbije“, sa lakoćom je otpevala pesmu „Anica ovce čuvala“ i odnela ubedljivu pobedu. Na tom takmičenju, njen talenat zapaža poznati srpski tekstopisac Radmila Todorović Babić i odlučuje da joj pomogne u karijeri.
Prvi album, pod nazivom „Biće bolje“, snimila je za sarajevski „Diskoton“ 1983. godine i do danas je snimila četrnaest albuma.

Udata je za pevača Aleksandra Acu Ilića, sa kojim ima sina Ivana.

Evo kako su sastavili Mozzartov plemeniti listić Bilja i Aca…

ODIGRAJ TIKET BILJANE JEVTIĆ

Krenuli su od Ostrva, LIVERPUL – VOTFORD. Mada su gosti solidno plasirani Liverpul ima skoro duplo više poena. Arsenal je sa tri gola poslao kući igrače Votforda, a Junajted je dobio Liverpul. Sve se to događalo u poslednjem kolu Premijer lige. Istorija kaže, 8:1:2, favorit se zna.

Pošto uz pomoć Mozzarta želim da pomognem KK Ikar iz Milanovca, krećem sa siguricom, jedinica”, kaže Bilja Jevtić.

Aca je sugerisao da se pređe u Francusku, ANŽE – KAEN i pokuša sa golovima. Gosti imaju tri boda više od rivala. Anže je doneo bod sa gostovanja Bordou, Lion je minimalcem dobio Kaen.

Golovi, od nula do dva, izgleda realno”.

Sad je Bilja odlučila da se skokne do Italije, SPAL – JUVENTUS. Stara dama je trenutno preuzela lidersko mesto od Napolija, bod više. Napoli je savladao Spal koji je potom ušao u pozitivan niz. Juve je povezao pet pobeda. Poslednji susret dobio je Juventus sa 1:4.

“Očekujem da bodovi završe u Torinu. Odigraću prelaz iz dva u dva”.

Jača Biljina polovina ne krije da prati dešavanja i u Bundesligi, pa je odabrao dve utakmice. Prvo, AJNTRAHT – MAJNC. Frankfurt je u gornjem domu, gosti u crvenoj zoni. Svoje poslednje utakmice izgubila su oba sastava. Međusobni skor je ujednačen 8:13:7.

Verujem da će domaći pobediti maker sa golom prednosti, jedinica”.

Posledni meš na dobrotvornom listiću, VOLFZBURG – ŠALKE. Međusobni odnos je ujednačen 12: 15:16. Domaći vode bitke za opstanak, a gosti su drugi mada imaju 20 bodova manje od lidera. Šalke je u seriji od četiri pobede.

Opet igram na golove, tri plus”, zaključila je tipovanje Bilja Jevtić koja će potencijalni dobitak usmeriti, kao i Miloš Teodosić za KK Ikar iz Gornjeg Milanovca kome je MOZZART već donirao 100.000 dinara.

Da napomenemo da je novac između ostalog doniran i: fondacijama Budi human, Podrži život, Institutu za majku i dete, KK Ikar, Domu u Veterniku, Tiršovoj, Zvečanskoj, Nurdoru, udruženju Život, Petnici, SOS Dečjem selu u Kraljevu, Zvončici, Udruženju Koš za sreću, Domu kulture u Ravnom selu, Spomenku iz Pančeva

Još malo o MOZZARTOVOM društveno odgovornom radu...

Pomogli smo mnogim mladim naučnicima, studentima, ali i mnogima drugima kojima je pomoć bila neophodna. Srbija je minule godine po prvi put imala predstavnike na prestižnom međunarodnom turniru mladih fizičara u Singapuru, a odlazak na put mladih naučnika omogućila je, između ostalih, i kompanija Mozzart. Svakog meseca izdvajamo značajna sredstva za neprofitne sportske organizacije, mala sportska udruženja i neafirmisane pojedince, te je svojevremeno mladom karatisti Lazaru Jojiću, kome je u četvrtom razredu osnovne škole otkrivena Kronova bolest, donirana sportska oprema koju je nosio na Svetskom prvenstvu u Klužu. Osim toga, KLS, ABA liga, KK Železničar i Paraolimpijski komitet Srbije nalaze se na listi partnera naše kompanije. Na godišnjem nivou Mozzart podržava rad fondacija „Podrži život“ i „Budi human“, a kroz akciju „Humanitarni tiket u podne – poznati tipuju“ na više od 50 adresa stiglo je preko šest miliona dinara donacija, čime je pomognut rad mnogih organizacija. Osim primarnog cilja i pružanja pomoći onima kojima je ona najpotrebnija, kompanija Mozzart je zajedno sa poznatim ličnostima učinila dodatno vidljivim rad velikog broja organizacija, institucija i fondacija.

Prethodnih godina, kroz saradnje s Fondacijom B92 i Blic fondacijom i kroz nabavku inkubatora i aparata za skrining sluha kod beba, kompanija Mozzart uticala je na stvaranje boljih uslova za razvoj najmlađih. Najpoznatiji i najmasovniji društveno odgovorni projekat kompanije Mozzart svakako je akcija „Sto terena za jednu igru“, čiji je cilj razvoj sporta u Srbiji i sklanjanja dece sa ulice. Do sada je više od 50 gradova i opština širom zemlje dobilo obnovljena košarkaška igrališta, a time i nova mesta za druženja i okupljanja. Ovoj akciji pridružile su se i podržale je mnoge naše i svetske košarkaške legende: Svetislav Pešić, Dejana Bodiroga, Dragan Kićanović, Dejan Tomašević, Boban Marjanović, Milan Mačvan, Miroslav Raduljica, Bogdan Bogdanović, Nikola Kalinić, Darko Miličić, Duda Ivković, Željko Obradović, Predrag Danilović, Moka Slavnić, Mirsad Jahović, Milan Gurović i mnogi drugi... Tereni na kojima će stasavati neki novi šampioni nose upravo imena ovih proslavljenih asova. Mnogo bolji uslovi, specijalna profesionalna podloga, kliritne table i zglobni obručevi donose duh velikih sportskih hala na otvorene terene širom naše zemlje. Sa ponosom možemo da kažemo da je u prethodnih godinu i po dana, od prvog obnovljenog terena do danas, u proseku na svakih deset dana nicao po jedan novi košarkaški teren! Pored obnove košarkaških terena, kompanija Mozzart osnažuje sportski duh i donacijama sportske opreme raznim klubovima širom zemlje kroz akciju „Novi dresovi za nove šampione“. Mozzart opremu trenutno nosi više od 50 fudbalskih, košarkaških, rukometnih i odbojkaških klubova nižeg ranga. Kompanija Mozzart nastavlja da pomaže i lokalne zajednice (u toku je velika akcija donacije televizora u saradnji sa ministarstvima prosvete i zdravlja), zatim mlade talente Grada Beograda u organizaciji istoimene fondacije, a u planu je i još mnogo drugih projekata koji će u narednom periodu biti fokus Sektora korporativnih komunikacija.

Kompanija MOZZART, ukoliko prođe tiket, donira novac i u Republici Srpskoj.

Ukoliko prođe humanitarni tiket naše gošće Bilje Jevtić, dobitak će biti doniran i za Centar ZAŠTITI ME u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠE: Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara