');
Najnovije vesti
Blic Zabava

DAO JE OBEĆANJE! Milan Stanković otkriva za kojeg takmičara "Pinkovih zvezdica" želi da uradi pesmu i spot

Večeras gledaoce na TV Pink očekuje poslednja emisija petog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" i spektakularni nastupi najboljih talenata regiona.

milan stankovic, e_stock_Katarina_Cvijovic (2) Foto: TV Pink / Promo
milan stankovic, e_stock_Katarina_Cvijovic (2)
Milan Stanković
Foto: TV Pink / Promo
Milan Stanković

Milan Stanković je posle pauze od jedne sezone ponovo u žiriju i veoma je zadovoljan ovogodišnjim takmičarima, posebno onima koji su došli do petog kruga.

"U ovom krugu smo već videli koreografije, ima tu četvoro-petoro dece koja su tek sad pokazala sav svoj talenat, kada su udružili taj smisao za scenski nastup sa neospornim talentom za pevanje. Imamo već nekoliko kompletnih zvezdica, tako da ja sada jedva čekam superfinale", rekao je Milan.

Foto: Instagram

Iako, zajedno sa Gocom Tržan, važi za najstrožeg člana žirija, Milan smatra da njegovi kriterijumi zavise od nastupa takmičara.

"Da li ću podići kriterijume, zavisi od toga koliko su se takmičari spremili. Nekad se dogodi da pevaju pretežno balade, pa onda i ja budem u takvom raspoloženju. Više volim kada unesu dinamiku u nastupe i drago mi je što je takvih pesama bilo u ovom, petom krugu", kaže Stanković.

Milan Stanković
Foto: TV Pink/Ja to tako / youtube
Milan Stanković

Na samom početku ove sezone, kada smo razgovarali sa Milanom o njegovim očekivanjima, rekao je da će bez obzira na to ko bude pobedio, takmičaru koji mu se najviše dopadne snimiti pesmu.

"Od ove sezone očekujem da me neko iznenadi, da se nešto dogodi. Imamo dobrih pevača, imamo talenata, tako da očekujem mnogo od ove sezone. I ono što sam propustio u prve dve sezone, uradiću sada - ukoliko mi se neko dopadne, ukoliko se neki takmičar izdvoji, ja ću uraditi i pesmu i spot za tu Zvezdicu, bez obzira ko bude pobedio", rekao je tada pevač.

Sada, kada je takmičenje odmaklo do petog kruga, pitali smo Stankovića da li se pojavio takmičar koji ga je toliko oduševio da će dati sve od sebe da mu omogući da snimi pesmu.

Teodora Stojanović
Foto: TV Pink / Promo
Teodora Stojanović

"Ne želim da favorizujem, ali više je nego očigledno da je Teodora-Tara moja ljubimica i mislim da je pravi paket. Ona ima taj stil koji se meni dopada, poklapa nam se muzički ukus, ona je prava zvezda savremenog doba", rekao je za kraj Milan.

Večeras vas očekuju nastupi Ljiljane Plavišić, Valerije Voikove, Luke Davidovića, Sofije Stević, Lane Vučenović, Relje Ćetkovića, Emme Uvalić i Mije Mustafe, zato ne propustite vaš omiljeni šou program "Pinkove zvezdice" večeras od 21:45h samo na TV Pink!