Petak, 16.03.2018.

07:14

Teška saobraćajka kod Umke, žena stradala na mestu

Teška saobraćajna nesreća dogodila se sinoć na Obrenovačkom putu kod Umke. Na licu mesta stradala je jedna ženska osoba. Druga, muškarac, teško je povređena.

Izvor: Beta, Prva

Teška saobraćajka kod Umke, žena stradala na mestu

Na nih je, na prelazu koji pešaci često koriste kako bi stigli do autobuske stanice, naletelo vozilo. Vozaču je, kako javlja TV Prva urađen alko-test.

Portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura je izjavila za agenciju Beta da je žena koja je stradala bila starosti oko 60 godina, a povređeni muškarac 70, koji je zadobio višestruke povrede.

Nezgoda se dogodila i u Ulici Mihaila Todorovića oko 21.00 sat, u kojoj je žena (64) zadobila ortopedske povrede zbog čega je prevezena u Institut za ortopediju na Banjici, navela je ona.

Dodala je da je mladić lakše povređen u saobraćajnoj nezgodi nešto pre 19.30 u Bulevaru oslobođenja, dok je muškarac (44) zbrinut na licu mesta nakon saobraćajne nezgode u krugu Beogradskog sajma.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 104 puta, od čega su 23 intervencije bile na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili hipertoničari i astmatičari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: