Đaci pronašli tri kg skanka u dvorištu čačanske škole

V. ILIĆ

14. 03. 2018. u 18:54

Alarmantno otkriće u krugu čačanske Tehničke škole: sedmaci iz obližnje osnovne škole pronašli pakete sa narkoticima i odneli ih nastavniku, koji je obavestio policiju

Ђаци пронашли три кг сканка у дворишту чачанске школе

Ilustracija, foto MUP

UČENICI sedmog razreda Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Čačku danas po podne pronašli su tri kilograma droge "skank" i 50 grama "spida" i to u dvorištu ovdašnje Tehničke škole, koja se nalazi u neposrednoj blizini. Prema nezvaničnim saznanjima, đaci su pakete sa narkoticima doneli nastavniku u školu, koji je odmah alarmirao policiju.

Kako smo saznali, učenici su pred početak časa kazali nastavniku da su u dvorištu Tehničke škole, tačnije iza objekta Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, primetili više čudnih paketa, koji su delimično razbacani. Delovalo im je, ispričali su oni, da se radi o paketima sličnim onim u filmovima, dobro uvijenim u najlon i oblepljenim trakama. Smatrajući da se radi o dečjoj šali, nastavnik im prvo nije poverovao, a potom im je kazao da pakete donesu u školu, što su oni i učinili.

Kada je nastavnik video da se zaista radi o narkoticima, odmah je pozvao policiju, koja je došla u školu. Inspektori su otišli na mesto gde su paketi pronađeni, i istraga sada treba da utvrdi otkuda tolika količina droge u krugu škole.

Navodno, problem je što su đaci dodirivali pakete. Time je policiji posao znatno otežan zbog velikog broja otisaka prstiju na paketima.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Igrale Se Delije

14.03.2018. 19:17

Odmah preventivno privesti lokalnog popa i veroučitelja! A i crkvenjak je sumnjiv u zadnje vreme!

Dule

14.03.2018. 21:41

"nastavnik im prvo nije poverovao, pa im kazao da donesu pakete" ??? el ovo moguće, čovek šalje decu da donesu sumnjiv sadržaj u kesama.Kraj

Dejan

14.03.2018. 21:53

Bojim se da će početi podmetačine radi urušavanja ugleda institucija, crkvi, škola....

Branko

15.03.2018. 03:11

Zivim blizu tehnicke skole i setam tuda.Zao mi je sto nisam nanjusio...pusilo bi se godinama...