Mihajlović: Gubitnička strategija Boška Obradovića

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke, Zorana Mihajlović, poručila je da pokret Dveri i njihov lider Boško Obradović nastavljaju sa svojom gubitničkom strategijom da posle svakih izbora traže izgovor za ubedljiv poraz i lažno optužuju one koji su dobili najveće poverenje građana.

Lider Dveri je ranije danas najavio da će tražiti formiranje anketnog odbora koji bi istražio okolnosti izbornog procesa u Beogradu, a ako vlast, kako je naveo, na to pristane pristane i dokaže da nije bilo nikakve izborne krađe predstavnici tog pokreta će podneti ostavke na svim funkcijama u stranci i parlamentu.

"Pre godinu dana, kad je kao predsednički kandidat Obradović osvojio 1,9 miliona glasova manje od aktuelnog predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, slušali smo istu priču koju slušamo i danas, kad ponovo pokušava raznim trikovima da prikrije ubedljiv poraz svoje liste", navela je Zorana Mihajlović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Još jednom su, kaže Mihajlović, Obradović i Dveri pokazali da nemaju program i viziju koju bi ponudili građanima Srbije, već se iznova vraćaju svojoj strategiji gubitnika koji krivicu za poraze, i to sve ubedljivije, traže u drugima", rekla je Mihajlovićeva.

"Ali, već smo navikli od Obradovića, Đilasa, Jankovića, Jeremića, Šapića i ostalih gubitnika, koji brinu samo o svojim džepovima, da se bave izmišljenim zloupotrebama,dok u isto vreme priželjkuju da ne bude parlamentarnih izbora, jer u tom slučaju, na sreću građana Srbije, više ne bi bili u parlamentu", dodaje Mihajlovićeva.

"Kritikuju, a nisu uspeli da realizuju projekte"

Zorana Mihajlović poručila je predstavnicima opozicije da ne kritikuju projekte koje nisu uspeli da realizuju dok su bili na vlasti. 

Mihajlović je navela da oni koji sada kritikuju projekat Beogradske gondole, nisu uspeli da ga realizuju jer su se, dok su vršili vlast, bavili "sopstvenim bogaćenjem".

"Dok su bili na vlasti, gondola između Kalemegdana i Ušća im je bila dobar projekat, ali ga nisu realizovali jer su bili zainteresovani samo da napune džepove", rekla je potpredsednica Vlade reagujući na kritike Demokratske stranke Srbije. 

Sada kada je, kako kaže Mihajlović, obezbeđen novac da se projekat realizuje i da Beograđani lakše prelaze s jedne na drugu obalu reke - oni su protiv gondole.

Kako je istakla, građani su na beogradskim izborima rekli šta misle "o onima koji menjaju mišljenje u zavisnosti od toga da li su vlast ili opozicija".

"Građani su pružili poverenje ljudima koji vole Beograd, imaju rezultate i iskrenu nameru da realizuju projekte koji doprinose razvoju grada i boljem životu u prestonici", zaključila je Mihajlović, navodi se u saopštenju.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво