• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otmica u Kragujevcu, potera za policajcem!

Izvor mondo.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su D.V. (47) iz Kragujevca zbog sumnje na otmicu i prinudu.

Za policijskim službenikom D. A. (30), koji se sumnjiči za ista krivična dela, kao i za krivično delo ugrožavanje sigurnosti, raspisana je potraga, saopštio je MUP.

Osumnjičeni D.V. je zajedno s policijskim službenikom, koji nije bio na dužnosti, juče u Kragujevcu oteo 24-godišnjeg mladića, kojeg su pretukli i naneli mu lake telesne povrede, a potom uputili i pretnje njegovom bratu.

Osumnjičena za otmicu zbog duga od 3.000 evra

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kragujevcu, D.V. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu.

Četvorica otela Kruševljanku!

U toku je intenzivna potraga za osumnjičenim D.A.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

torbiciš

Treba biti rigorozan za prema svim kriminalcima ali posebno prema pripadnicima oruzanih snaga Srbije..Oni treba da budu "cisti" i ne treba im tolerisati nista..Nego..predlazem..maksimalnu zakonsku kaznu plus oduzimanje celokupnog radnog staza koje je proveo u policiji-vojsci i momentalno izbacivanje iz sluzbe!!!!!!!!!!!

Sve mi se čini

Da će policajac biti suspendovan bar na mesec ili dva, ako ga uhvate a može da izgubi posao ako se uzastopno 3 radna dana ne pojavi, ne javi ili ne dostavi potvrdu za bolovanje 😎