Tauns rasturio Golden Stejt, Bjeličina banana kao poslednji ekser (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.03.18. | 23:07

Srbin dao 10 poena, uz sedam skokova i četiri asistencije

Minesota je nokautirala NBA šampiona! Timbervulfsi su na svom terenu pobedili Golden Stejt sa 109:103, uz odličnu partiju Karla Entonija Taunsa i ozbiljan doprinos srpskog asa Nemanje Bjelice.

Bjelica je na parketu proveo 40 minuta i za to vreme postigao 10 poena, uhvatio sedam lopti i podelio četiri asistencije. Ali, više od svega pamtiće se njegova spektakularna blokada na Kvinsiju Kuku.

Izabrane vesti

Do kraja utakmice ostalo je 36 sekundi, Minesota je vodila sa 108:103, Kuk se zaleteo na koš, ali ga je Bjelica u stilu srednjeg blokera u odbojci vratio igrača Golden Stejta na fabrička podešavanja.

Inače, Minesota je večeras prekinula neprijatan niz od tri poraza u duelima sa Golden Stejtom.

Karl Entoni Tauns je utakmicu završio sa dabl-dabl učinkom i na terenu je izgledao kao pravi buldožer koji je rušio sve pred sobom, a rival nije imao način da ga zaustavi.

Centar Minesote postigao je 31 poena i uhvatio 16 lopti, a pogodio je i dve trojke. Odličnu partiju u pobedničkoj ekipi pružio je i Entoni Vigins sa 23 poena i pet skokova.

Valja napomenuti da je Golden Stejt večeras igrao bez Stefa Karija koji je imao zdravstvene probleme. Zato je uloga lidera ponovo pripala odličnom Kevinu Durentu.

Ipak ni njegov sjajan učinak od 39 poena, 12 skokova i četiri asistencije nije bio dovoljan da Golden Stejt izbegne poraz u Mineapolisu.

streethistory: Karl-Anthony Towns and Bjelica ABC NBA Basketball: Golden State Warriors at Minnesota Timberwolves https://t.co/Y0iFNzoozy pic.twitter.com/5aMgLvC7UW

— FanSportsClips (@FanSportsClips) March 11, 2018

NBA rezultati

Njujork - Toronto 106:132
/Hardavej 25 - Valančijunas 17/

Atlanta - Čikago 122:129
/Prins 38 - Portis 21/

Minesota - Golden Stejt 109:103
/Tauns 31 - Durent 39/

Nju Orleans - Juta Džez (u toku)
Denver - Sakramento (u toku)
Dalas - Hjuston
Bosto - Indijana
Bruklin - Filadelfija
LA Lejkers - Klivlend

Foto: Action images


tagovi

Nemanja BjelicaKevin DurantGolden Stejt VoriorsMinesota Timbervulvs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara