PARTIZAN GOSTUJE CEDEVITI Čanak: Želimo da na dobar način završimo ABA ligu
Foto: ABA Liga

CRNO-BELI GOSTUJU U ZAGREBU

PARTIZAN GOSTUJE CEDEVITI Čanak: Želimo da na dobar način završimo ABA ligu

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je, pred gostovanje crno-belih Cedeviti, da njegova ekipa želi da na dobar način završi sezonu u ABA ligi.

"Idemo u Zagreb sa željom da utakmicom poslednjeg kola na dobar način završimo ovaj deo sezone. Iako nećemo biti kompletni, pokušaćemo da energijom i zalaganjem pariramo još jednom učesniku plej-ofa i da iz tog pristupa dodjemo do pobede. Cedevita je redovan učesnik doigravanja, imaju veoma kvalitetan tim i neće nam biti lako, ali verujemo u sebe i ono što radimo", rekao je Čanak.

Ekipa Partizana je rano jutros iz Humske ulice krenula put Zagreba, gde će sutra igrati meč 22. kola ABA lige protiv Cedevite.

Pred poslednje kolo regularnog dela sezone, Partizan je peti na tabeli regionalnog takmičenja sa 11 pobeda i 10 poraza, dok je Cedevita treća sa skorom 16/5.

Nakon povrede lista, u tim se na prošloj utakmici vratio Marko Čakarević. Krilni igrač crno-belih je naveo da njegovu ekipu čeka protivnik koji ima ambicije da se bori za titulu u regionalnom takmičenju.

"Veoma su kvalitetni na svim pozicijama i u poslednje vreme se nalaze u dobroj formi. Mi ćemo pokušati da nastavimo s dobrim igrama. Na tome gradimo naš optimizam i verujem da možemo doći do pobede", rekao je Čakarević.

Utakmica je na programu sutra od 19.00 u košarkaškom centru "Dražen Petrović".

kurir.rs / Beta

foto: ABA liga

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: FSS trenira strogoću. Imaju li ove kazne smisla?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track