Tri saobraćajke tokom noći i jutra, troje povređeno

U tri saobraćajne nesreće koje su se tokom noći i jutros dogodile u Beogradu povređeno je troje ljudi, a među njima i jedan pešak.

Izvor: B92

Petak, 09.03.2018.

07:32

Tri saobraćajke tokom noći i jutra, troje povređeno

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura je za agenciju Beta rekla da je jutros oko 6.40 na Rakovičkom putu, kod tunela lakše povređena jedna osoba.

Hitna pomoć zbrinula je i povređenog muškarca od oko 38 godina koji je u udesu u Poenkareovoj ulici, 45 minuta posle ponoći, zadobio ortopedske povrede, pa je prebačen na Institut za ortopediju na Banjici.

Prema rečima Macure, sinoć oko 22.25 na Smedrevskom putu, u delu koji prolazi kroz Kaluđericu, desio se udes u kome je povređen pešak koga je zbrinula Hitna pomoć, a zbrinut je vozač, 24-godišnji mladić koji je bio bez povreda, ali mu je pozlilo nakon udesa.

Tokom noći javljali su se najviše asmatičari i srčani bolesnici, a Hitna pomoć intervenisala je 101 put od čega je na javnom mestu bilo 11 intervencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: