PROFESORKA TVRDI DA NIJE UBICA: U moju majku je ušao đavo, videla sam je u lokvi krvi
Foto: Vladimir Šporčić

PRITVOR

PROFESORKA TVRDI DA NIJE UBICA: U moju majku je ušao đavo, videla sam je u lokvi krvi

Crna Hronika -

Tatjana R. lečila se na psihijatriji i u konfuznoj odbrani koju je iznela navela je da je „borba“ s majkom trajala celu noć, da je majka ustajala iz kreveta i pokušavala da je ubije nožem, bodežom, da je pokušala da je zapali, ali da ju je ona smirivala

Tatjana R. (45), profesorka engleskog jezika koja se sumnjiči da je u noći između 5. i 6. marta ubila nepokretnu majku Luciju T. (74), priznala je posle hapšenja da su ona i majka bile same u stanu, ali je navodno tvrdila da nije ona počinila ubistvo.

- Tatjana R. lečila se na psihijatriji i u konfuznoj odbrani koju je iznela navela je da je „borba“ s majkom trajala celu noć, da je majka ustajala iz kreveta i pokušavala da je ubije nožem, bodežom, da je pokušala da je zapali, ali da ju je ona smirivala - otkriva sagovornik Kurira. Kako navodi, Tatjana R. je policajcima ispričala da je u njenu majku „ušao demon i da je zbog toga postala snažna, da su se jedva borile“.

- Ispričala je da joj je u jednom momentu majka dala nož i rekla: „Prekolji me, đavo je ušao u mene“, ali da ona to nije želela da uradi, već da je majku vratila u krevet, a ona legla na fotelju. Kako je rekla, kada se probudila, videla je majku Luciju u lokvi krvi - kaže sagovornik Kurira.

Profesorka engleskog koja je bila u invalidskoj penziji konfuzno je pričala i o tome da je s majkom bila u lošim odnosima, jer joj nije davala da jede, niti da vodi računa o ličnoj higijeni.

Kurir / J. S.

Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) ŠTA SU KOŠTUNIČINI LJUDI TRAŽILI KOD LEGIJE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track