Nedelja, 04.03.2018.

20:54

"Na kritičnim tačkama su obnovljeni zaštitni bedemi"

Nivo reke Toplice u delu kroz Prokuplje stagnira pa se očekuje da vrh poplavnog talasa prođe bez većih problema.

Izvor: Beta

To je saopšteno iz Štaba za vanredne situacije u tom gradu.

"Na kritičnim tačkama u Liparskoj ulici i naselju Gornja Draganja obnovljeni su zaštitni bedemi džakovima peska a zaštićena je od plavljenja i ugrožena industrijska zona grada u kojoj radi nemačka fabrika 'Leoni'", saopštili su večeras iz Štaba za vanredne situacije.

U saopštenju se dodaje da su dežurne ekipe na terenu, prate situaciju i ukoliko vremenske prilike budu povoljne, treba očekivati dalje smirivanje vodotokova na tom području.

"Radnici JKP Hameum su otklonili štetu na poplavljenoj crpnoj stanici zbog koje je isključen vodosistem 'Hisar' pa su niži delovi grada ostali bez vode", dodaje se u saopštenju i ističe da će crpna stanica ponovo biti puštena u rad čim vremenske prilike dozvole.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

21 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: